Stephanie Bang "Dét glæder jeg mig til ved ELLE Style Awards 2017"

Annonce
Stephanie Bang: Dét glæder jeg mig til ved ELLE Style Awards 2017

Med under en måned til årets ELLEs Style Awards den 23. maj 2017 i DR koncerthuset er vi her på ELLE-redaktionen i fuld gang med forberedelserne til årets største modefest. En af de personer på ELLE-redaktionen, som bruger særligt meget tid på ELLE Style Awards er ELLEs Health Editor og Project Manager, Stephanie Bang.

Udover at være Health Editor på ELLE, så bruger Stephanie nemlig meget af sin tid hvert år på ELLE Style Awards - lige fra planlægning og koordinering af eventet op til den store dag til selve eksekveringen under showet. 

Nedenfor kan du få et indblik i, hvad Stephanie glæder sig mest til ved årets ELLE Style Awards samt få et indblik i nogle af de festlige minder og øjeblikke, som den store begivenhed allerede har ført med sig.

Hvad drømmer du om at have på til ELLE Style Awards 2017?
Jeg har haft dansk design på alle de andre år, så den tradition vil jeg helt klart holde fast i. Dog ved jeg ikke, hvad det bliver endnu – det plejer at blive besluttet i sidste øjeblik.

3 ting du altid har med i håndtasken, når du skal fest?
En god lip balmer, en lille håndcreme og mine mælkesyrebakterier fra PurePharma, som er gode at tage under en middag, hvis jeg får noget at spise, som min krop ikke er vant til. Til ELLE Style Awards vil det nok nærmere være mit headset, en mobil charger og en rød læbestift (det drømmer jeg om at have på i år).

Hvad glæder du dig mest til til ELLE Style Awards 2017?
Uden at røbe for meget, så har vi sammen med vores produktion rystet posen i år, og tvunget hinanden til at tænke lidt ud af boksen. Det er jo femte gang, så der må gerne ske noget nyt. Dog synes jeg ikke det plejer, at være et problem for os, at overgå os selv år for år, men jeg glæder mig nu alligevel til, at se vores nye ideer komme til live. Bare det, at vi har valgt et kvindeligt værtspar synes jeg er interessant, og jeg glæder mig til at se Signe og Nanna folde sig ud sammen på scenen.

Dit all-time bedste ESA-minde?
Jeg har ikke et, men mange. Jeg arbejder med ELLE Style Awards mange måneder om året, og hvert år er der nye højdepunkter, som udvikler sig til gode minder. Jeg arbejdede tæt sammen med Ellen Hillingsø det år, hvor hun var værtinde, hvilket var en spændende oplevelse. Da jeg var barn var jeg kæmpe fan af Ellen som skuespillerinde (det er jeg sådan set stadig), så jeg var med til at præge valget, da vi skulle vælge værtinde det år, og hun var jo bare SÅ god! At få lov at arbejde med hende var lidt en barnedrøm, der gik i opfyldelse, så det glemmer jeg nok aldrig. Starstruck, I know! Faktisk vil jeg sige, at mine bedste minder er alle de relationer jeg har fået i løbet af de fem år. At lave ELLE Style Awards er en krævende proces, hvor alle der er med på holdet giver 110% af sig selv, for at få alle ender til at mødes, og det giver nogle særlige relationer. Jeg har mødt mange virkelig dygtige og meget inspirerende mennesker, og i år bliver ingen undtagelse.

Vil du med til ELLE Style Awards 2017 og sammen med ELLE-redaktionen og den danske modebranche uddele året 16 priser og hylde dansk mode? Så skynd dig ind på ELLE.dk/billet og køb din billet til årets største modefest - vi lover, at det bliver en tirsdag udover det sædvanlige! 

 

 

 

Relaterede artikler