ELLE Style Awards 2017 Kom med til forfest i Magasin

Annonce
Print design: Cecilie Elisabeth Rudolph

Er du klar til årets største modefest, ELLE Style Awards, som løber af stablen den 23. maj 2017? Vi varmer op til den store aften med tre "pre-party"-events i Magasin Lyngby, Magasin Kgs. Nytorv og i Magasin Aarhus, hvor du kan blive opdateret på de nyeste tendenser indenfor både mode og skønhed.

Til de tre events kan du møde ELLEs Editor-in-Chief, Cecilie Ingdal, der sammen med ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, som vil opdatere dig på sæsonens største trends og guide til, hvad du skal gå efter til alle de kommende sommerfester - hvad enten du kan se frem til bryllup, en havefest eller bare skal male byen rød med veninderne. 

Derudover kan du glæde dig til at møde L'Oréal Paris, der bringer dig helt up-to-date med sæsonens smukkeste makeup-looks og guides til, hvordan du kan skabe stilen til sommerens fester - eller som du kan lade dig inspirere af til ELLE Style Awards, hvis du har sikret dig en billet (... Og ellers kan du stadig nå at købe en billet på ELLE.dk/billet). 

Sidst, men ikke mindst kan du komme helt tæt på årets magiske ELLE Style Awards print, 'CabarELLE', der er skabt af tekstildesigner Cecilie Elisabeth Rudolph. Hun fortæller inspirerende om det kreative arbejde med det finurlige print - og så har hun en helt særlig overraskelse med, som også findes i den goodiebag, der naturligvis hører med til en rigtig ELLE-fest!

Under eventen vil være lidt lækkert at spise og drikke, og du kan du selvfølgelig også glæde dig til en lækker goodiebag, blandt andet med med CabarELLE-gavelækkerier. 

Tid og sted:

  • Magasin, Lyngby den 4. maj kl. 16.30-18.30
  • Magasin, Kgs. Nytorv den 10. maj kl. 16.30-18.30
  • Magasin, Aarhus den 18. maj kl. 16.30-18.30

Pris og tilmelding:

Det koster 50 kroner at deltage i Magasins pre-event, og du kan købe billet til Magasin-eventet i Lyngby, Kgs. Nytorv og Aarhus HER.

Ved at klikke på banneret nedenfor kan du købe billetter til ELLE Style Awards den 23. maj i DR Koncerthuset

Relaterede artikler