Recycle Fashion With Love Kom med ELLE til eksklusiv shoppeaften til fordel for Røde Kors i H&M

Annonce

Vi ELLEsker mode, og vi tror på, at alt tøj fortjener et langt liv, og at det kan gøre en forskel. Derfor opfordrede ELLE de celebre VIP-gæster til det netop afholdte ELLE Style Awards, at donere deres lækre designertøj til en helt særlig Røde Kors-indsamling. Alle de smukke donerede tøjstykker og accessories bliver solgt til den eksklusive shoppeevent 'Recycle Fashion With Love' som ELLE afholder i samarbejde med H&M og Røde Kors den 21. juni 2017 i H&Ms flagship store i København. 

Og du er inviteret til at shoppe med i den gode sags tjeneste!

Til 'Recycle Fashion With Love'-eventen har du mulighed for at købe tøj, der tidligere har hængt i skabet hos stilfulde kvinder som Heartmade-designeren Julie Fagerholdt, den luksuriøse Grevinde Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe og naturligvis hele ELLE-redaktionen. Blandt de mere end 300 items, der sættes til salg, finder du brands som YSL, Mulberry, Baum und Pherdgarten og Designers Remix, og der er både sko, tasker, smykker og unika-kjoler. Blandt andet bliver ELLE Style Awards-værtinderne, Oh Land og Signe Lindkvist, specialsyede Baum und Pherdgarten-kjoler og ELLEs chefredaktice, Cecilie Ingdal, unika-H&M Concious Exclusive-kjole solgt under 'Recycle Fashion With Love'-eventen. Psst...! Du kan se et udpluk af de fine donerede designer-items i galleriet nederst i artiklen. 

 

Læs også: Gæsterne til ELLE Style Awards donerede tøj til Røde Kors på den røde løber

Der er med andre ord rigeligt at komme efter til eventen den 21. juni. Ud over de kendtes donerede tøj, har ELLEs modeteam været i gennem Røde Kors' arkiver og håndplukket tøjstykker, der også bliver sat til salg til eventen. H&M bidrager med kjoler fra deres nye Concious Exclusive kollektion, der sælges særligt til det gode formål på aftenen. Alle de penge, der bliver solgt for til eventen, doneres ubeskåret til Røde Kors' generelle arbejde, og bliver brugt, der hvor de gør allermest gavn. 

ELLE, H&M og Røde Kors er gået sammen om dette samarbejde, da alle parter har en fælles interesse i at mindske mængden af tøj, der ender som affald og i stedet give en masse fantastisk mode nyt liv. Brugt tøj har stor værdi, og ved at sælge det donerede tøj videre, kan vi rejse penge til Røde Kors og deres vigtige arbejde. Genbrug af tøj er en af de mest givende former for bæredygtighed - og det er noget, der reelt kan gøre en forskel - både for mennesker og miljø. Hos Røde Kors går en del af overskuddet fra genbrug til Røde Kors’ katastrofefond, som støtter mange projekter både i Danmark og ude i verden – blandt andet sundhedsklinikker i Syrien, hvor 16.500 syrere hver måned modtager livsvigtig hjælp. H&M arbejder også aktivt med genbrug i deres 'Garment Collecting'-projekt, hvor kunder kan indlevere deres brugte tøj til tekstilgenbrug i butikkerne. Og de tager i mod alle brands! 

”Bæredygtighed er kommet højt på agendaen hos mange modevirksomheder og er også et tema, som har stigende betydning for mange modebevidste kvinder. Når vi i forbindelse med dette års ELLE Style Awards har valgt at samarbejde med H&M og Røde Kors, er det for at skubbe yderligere på den udvikling og kommunikere endnu stærkere og tydeligere, at den bedste form for bæredygtighed er at give brugt tøj nyt liv,” siger  ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal.

Sådan kommer du med til 'Recylcle Fashion with Love'
Dato: Onsdag den 21. juni 2017 kl. 19.30-21.00
Sted: H&M Flagship Store, Amagertorv 23, 1160 København K
Tlmelding: Skriv en mail til rose.boelsmand@elle.dk med navn og antal deltagere. Skriv "Recycle Fashion With Love" i emne-feltet. 
 
Deltagelse til 'Recycle Fashion with Love' er gratis, men efter først-til-mølleprincippet, da der er et begrænset antal pladser til eventen. Der gives direkte besked i forhold til pladser. 
Til eventen vil der være kolde drikke og lidt lækkert at spise samt goodiebags til alle gæster. 
 
I galleriet nedenfor kan du se et udvalg af de items, der bliver sat til salg under eventen - og læse nogle af de søde annekdoter, der hører til de enkelte tøjstykker. 
 

ELLE x Røde Kors x H&M Recycle Fashion with Love

 
 

Relaterede artikler