Johanne Brostrøm Dét glæder jeg mig til ved ELLE Style Awards 2017

Annonce
Johanne Brostrøm: Dét glæder jeg mig til ved ELLE Style Awards 2017
Foto: Johanne Brostrøm
Årets største modefest i Danmark bliver afholdt den 23. maj 2017 i DR Koncerthuset, og på ELLE-redaktionen er nedtællingen, forberedelserne og kjoledrømmene allerede i fuld gang. Vi har taget en snak med ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, om hendes bedste minde fra ELLE Style Awards gennem tiden og hvilken designer, hun drømmer om at i føre sig en kjole fra i år...
 
Hvad drømmer du om at have på til ELLE Style Awards 2017?
Jeg er ikke vant til store eller gulvlange kjoler, så det vigtigste er, at jeg føler mig godt tilpas. Det gjorde jeg i den gule Stella McCartney kjole fra sidste år, som faktisk var lidt af en drømmekjole. Min ultimative (og fuldstændige uopnåelige!) ELLE Style Awards kjole er uden tvivl en Valentino! Sæson efter sæson sukker jeg efter de transparente gulvlange kjoler i skønne nuancer med smukke broderidetaljer. En sand prinsessedrøm med lidt kant! På den lidt mere realistiske drømmeliste står Ole Yde højt.
 
3 ting du altid har med i håndtasken, når du skal fest? 
Telefon, lipgloss og tyggegummi.
 
 
Hvad glæder du dig mest til til ELLE Style Awards 2017?
Jeg glæder mig til at se resultatet af rigtig mange timers planlægning og kreativitet komme til udtryk den enkelte aften. Til at se temaet folde sig ud, til den gode stemning og så glæder jeg mig altid til at se, hvad folk har på!
 
Dit all-time bedste ESA-minde?
Jeg har mange fine minder fra scenen, men især Jørgen Nørgaards takketale står klart, da han vandt æresprisen i 2014. Han er så cool, og stemningen var så fin, da en hær af smukke modeller kom på scenen iført de ikoniske 101'ere. Derudover skabte Helene Blanches blomsterprint fra sidste år en smuk rød tråd gennem hele arrangementet. Fra den røde løber og pressevæg til flaskekølere og goodiebags-net. Tæppet pynter stadig hjemme i min egen entré! 
 
 
 
Vil du med til ELLE Style Awards 2017 den 23. maj i DR Koncerthuset og opleve årets værtinde Oh Land og Signe Lindkvist og se, hvem der løber med de prestigefyldte 16 priser?
 
Så skal du skynde dig ind på ELLE.dk/billet og købe en billet til showet - og måske overraske din veninde med en ovenikøbet?
 
 

Relaterede artikler