Tilbageblik

Her er vores 5 favorit-øjeblikke fra de tidligere ELLE Style Awards shows

af Josephine Jein 16/05/2017
ELLE Style Awards er altid en parade af gyldne øjeblikke, der bider sig fast, og får smilet frem hver gang vi tænker tilbage på dem. Her kan du se de 5 øjeblikke, der løbet af de sidste år har gjort størst indtryk på ELLE-redaktionen.

Nu kan vi snart ikke vente længere! Til champagnen, der bobler. Scenen, der lyser op. Kjolerne og smykkerne, der stråler på den røde løber. Vinderne, der skiger af glæde. Og de mange, mange gange, vi siger 'wauw' og får aktiveret lattermusklerne eller bliver rørte i løbet af den 23. maj, når det femte danske ELLE Style Awards løber af stablen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

ELLE Style Awards er en fest helt ud over det sædvanlige, og der opstår altid mange mindværdige øjeblikke i løbet af hele det store show og festen omkring (Psst...! Hvis du heller ikke vil gå glip af det hele, så skynd dig at købe en af de sidste billetter, der stadig er til salg her). På den røde løber og til festen samles hele Danmarks modeelite, for at hylde og fejre dansk mode, og de personer, der virkelig gør en indsats for at sætte Danmark på det internationale modeverdenskort. Med sådan en farvestrålende samling personer i hus, er det ikke overraskende, at der i løbet af festen opstår en masse øjeblikke, vi sjældent glemmer, og inden vi skyder ELLE Style Awards 2017 i gang tirsdag d. 23. maj, tager vi her et gensyn med de fem øjeblikke, der har gjort allerstørst indtryk på os i løbet af de foregående fire år, som ELLE Style Awards har været afholdt i.

Læs også: ELLE Style Awards 2017 | Se 'den røde løber' live på Facebook med Cecilie Haugaard som vært

Husker du eksempelvis, Regitze Christensens overraskende takketale, da hun vandt prisen som ’Årets Model’? Eller Christophers søde takketale til hans kæreste Cecilie Haugaard, da han vandt prisen som ’Årets Mand’?

Ja, der findes masser af skønne øjeblikke. Men selv om det var svært, har vi alligevel fundet fem helt særlige øjeblikke, som vi mener har gjort ELLE Style Awards til en fortryllende aften. Måske er dit favoritøjeblilk også i blandt? Vi tæller ned fra fem og afrunder med vores ultimative ELLE Style Awards moment!

Psst...! Husk at få fat i din billet her så du ikke går glip af de mange magiske højdepunkter tirsdag den 23. maj 2017.

No. 5 Ellen Hillingsøs værtinde-finale i 2014

Fordi: ELLE Style Awards er meget mere end en prisuddeling: Det er et sceneshow uden lige, og meget af underholdningen ligger på aftenens værter og værtinder. I 2015 satte aftenens værtinde, den altid skønne Ellen Hillingsø nye højder for, hvordan man forlader scenen med manér, da hun blev båret ud af en hel hær af veltrænede mandfolk i bare overkroppe. Behøver vi sige, at vi GLÆDER os til at se, hvad årets værtinder, Signe Lindkvist og Oh Land kan finde på til ELLE Style Awards i år?

No. 4: Christopher, Årets Mand 2016:

Fordi: Nogle vindere ’owner’ deres pris helt og holdent – og ingen tvivl om at den altid kække og drøncharmerende Christopher, bevidste at han var sin titel værdig da han i 2016 modtog prisen for ’Årets Mand’ – og vi ELLEsker hans hilsen til sin kæreste, Cecilie Haugaard, som i år er værtinde på den røde løber til ELLE Style Awards. Psst…! Vi sender live fra den røde løber på Facebook fra kl. 17-18 den 23. maj direkte fra DR Koncerthuset!

No. 3: Vores første ELLE-tema: FleurELLE-printet af Helene Blanche

ELLE Style Awards: De fem bedste øjeblikke fra de forrige år

Fordi: I 2016 satte ELLE nye højder for, hvordan rammen for en ægte modefest skal være med det gennemførte FleurELLE-printdesign, skabt af Helle Blance. Printet prægede alt fra de Audi’er, der fragtede aftenens gæster til den FleurELLE-printede løber, til invitationer, bordkort, mobilcovers, goodiebags, stole og tørklæder. I år gentager vi succesen med et splinternyt unikt printdesign, ’CabarELLE’, skabt af Cecilie Elisabeth Rudolph, og vi lover, at der er mange wauw-moments i vente med det farvestrålende print i spil!

No. 2: Regitze, Årets Model 2016:

Fordi: Nogle takketaler glemmer vi aldrig, og model Regitze Christensen, der i 2016 vandt prisen for ’Årets Model’, leverede en så overraskende tak på scenen, at hele salen måbede. Se selv her hvorfor den langbenede skønhed to kegler – og klapsalver!

No. 1: Nørgaard, Årets ELLE-Pris 2014

Fordi: Højdepunktet til ELLE Style Awards er altid, når vinderen af ELLE-prisen afsløres. Det er altid et rørende og storslået øjeblik – og overvældende, da der aldrig er nominerede i kategorien, men kun én vinder, der først får besked om aftenen. Ét øjeblik tager dog prisen over dem alle for at være det absolut største ’moment’ i ELLE Style Awards’ historie – og det var i 2014, da Jørgen Nørgaard modtog ’Årets ELLE-pris’, og alle modellerne fra showet trådte ud på scenen iført den klassiske Nørgaard 101-T-shirt.

I år bliver ELLE Style Awards ikke vist på TV, og hvis du har billet og sidder i salen, er du sikker på ikke at misse ét øjeblik, når de 16 priser bliver uddelt. Der er kun få billetter tilbage, så skynd dig at købe din billet her. Men der er naturligvis også mulighed for at følge alle aftenens højdepunkter på ELLEs medier - både Instagram, Instastories og Facebook, som vi holder opdaterede før, under- og efter showet.

Læs også: Her kan du følge med i ELLE Style Awards 2017 d. 23. maj

ELLE Style Awards banner

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her