Annonce

VIP-gæsterne donerede tøj til Røde Kors på den røde løber

af Rose Maria Boelsmand 24/05/2017
ELLE Style Awards er en modefest, og hvis der er noget, der lige nu er højeste mode, er det ansvarlighed. Derfor donerede gæsterne på den røde løber til ELLE Style Awards 2017 tøj, der vil blive solgt til fordel for Røde Kors. Se billederne her.

ELLE Style Awards er en modefest, der hylder modebranchen og ikke mindst originale måder at formidle og omgås med mode. Og hvis der er noget, der lige nu er hot mode-vise, er det ansvarlighed og bæredygtige produktioner. Derfor var de altid velklædte gæster til ELLE Style Awards den 23. maj 2017 blevet opfordret til at medbringe tøj, og donere det til Røde Kors. Det indsamlede tøj bliver sat til salg ved en stor "Recycling Fashion with Love"-event ELLE afholder i samarbejde med H&M og Røde Kors i H&M's flagship store på Amager Torv i København den 21. juni 2017. Alle indtjeninger fra salget vil blive doneret ubeskåret til Røde Kors, og bidrage til organisationens velgørende initiativer og arbejde verden over.

Det er første gang, at ELLE Style Awards har en overordnet bæredygtig agenda, og selvom det i høj grad er en begivenhed der hylder 'det nye' er det stadig et både meningsgivende og ikke mindst vigtigt samarbejde, når ELLE bogstaveligt talt 'slår pjalterne sammen' med Røde Kors, og ikke mindst H&M, der med deres Concious Collection også har været med til at sætte bæredygtig mode højt på 'it'-listen.

Se også: ELLE Style Awards 2017: Se alle kjolerne fra den røde løber her

ELLEs Editor-in-Cheif, Cecilie Ingdal, udtaler:

Med mode som omdrejningspunktet for ELLE-universet, er vi dagligt i dialog med mange stilige og modebevidste kvinder. Det er ofte kvinder som hyppigt udskifter garderoben eller som er helt geniale til at opstøve unikaer i diverse genbrugsbutikker. Det er altid kvinder som i den grad er optaget af bæredygtighed og af at undgå tøjspild – og når vi på ELLE samarbejder med Røde Kors om dette initiativ, er det fordi det giver os mulighed for at kommunikere budskabet endnu stærkere og tydeligere. Når vi samtidig kan hjælpe med at indsamle tøj af en virkelig god kvalitet, som kan sælges direkte videre til glade og måske mere trængende aftagere, giver det for os rigtig meget mening.

Cecilie Ingdal var selv iført bæredygtig mode fra top til tå til ELLE Style Awards 2017 i en specialsyet one-of-a-kind kjole fra H&M Concious Collection, der vil være at finde blandt de donerede tøjskatte til auktionseventen den 21. juni i H&Ms flagship store.

I øvrigt indlevede velklædte kvinder som Andrea Elisabeth Rudolph, Trine Kjær, Gunbritt, Grevinde Cath Danneskiold-Samsøe og Eva Harlou tøj i speciallavede dragtposer og bæredygtige stofnet på den røde løber, ligesom hele ELLE-redaktionen har været en tur i tøjgemmerne for at finde smukke designer-items, der også sættes til salg til indsamlingseventen den 21. juni i H&M.

På ELLE.dk vil du op til indsamlingseventen vil du kunne se de donerede items og tilmelde dig eventen, hvis du se noget (genbrugs-)guld i blandt, som du kunne tænke dig at få fingrene i, og derved støtte Røde Kors' velgørende arbejde.