Fredericia Furniture lancerer ny 'Swoon'-lænestol

Fredericia Furniture lancerer ny 'Swoon'-lænestol
 
Artiklen er lavet i samarbejde med Fredericia Furniture, der er sponsor på ELLE Style Awards 2016.
 
 
I samarbejde med Space Copenhagen har Fredericia Furniture skabt en ny lænestol, der på én gang forbinder design og komfort på fineste vis. 
 
Den nye lænestol fra Fredericia Furniture har fået navnet 'Swoon' og er skabt af Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou.
 
De to designere har haft fokus på, at skabe en lænestol, der falder i tråd med Fredericias øvrige kollektioner, og der har været fokus på at krerere et dynamisk miks af klassiske og moderne linjer, der er gjort blødere, mere sensuelle og iøjnefaldende. 'Swoon'-lænestolen er støbt i ét stykke, således at armlæn, ryg og sæde smelter sammen og efterlader en formfuldendt skulptur. 
 
Navnet 'Swoon' refererer til en tilstand af usædvanlig henrykkelse og begejstring, hvilket også var reaktionen, da stolen blev præsenteret for Fredericias team og en gruppe internationale arkitekter. 
 
En vigtig del af Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou arbejde for Space Copenhagens virke består i at arbejde med konceptuelle indretninger af hoteller og restauranter over hele verden. I den forbindelse stødte de to designere ofte på vanskeligheder, når de skulle finde en mindre lænestol i området mellem den konventionelle loungestol og den typiske lænestol. Og med dét in mente skabte de to designere den nye lænestole 'Swoon' for Fredericia Furniture.
   
Swoon er et resultat af det bedste fra både Space Copenhagen og Fredericia Furniture, da det er en fusion af Space Copenhagens flair for skulpturelle linjer og evne til at skabe sammenhæng mellem møbel og rum og Fredericia Funitures mange års erfaring med klassisk møbelkunst. 
 
'Swoon' har en vejledende pris fra 14.949 kroner og du finder den nærmeste forhandler HER.
 
Fredericia Furniture er officiel sponsor til årets ELLE Style Awards 2016 den 17. maj 2016, og som gæst til showet kan du deltage i konkurrencen om en særlig ELLE Style Awards 2016-udgave af den fine 'Swoon'-stol ompolstret med det særlige ELLE Style Awards-blomsterprint. 
 
... Vil du med til ELLE Style Awards 2016 og få chancen for at vinde den særlige 'Swoon'-stol... og være med til at hylde den danske modebranche på fineste manér? 
 
KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2016 HER!
 

Relaterede artikler