ELLE Style Awards 2017 Få alle detaljerne i det nye ELLE

Annonce
Foto: Lasse Bak Mejlvang

Selvom kalenderen allerede siger juni og varsler sommer i sigte, er vi stadig helt høje efter (endnu) et vellykket ELLE Style Awards. Og det med god grund, for det var bestemt en fest, der var værd at skrive hjem om - og det har vi således gjort. I månedes ELLE, hvor en brandvarm, bikiniklædt Mathilde Gøhler pryder forsiden, får du nemlig hele 62 sider ekstra udelukkende om årets modefest, og alle de smukke gæster, kjoler, taler, vindere, detaljer, og øjeblikke, der tilsammen udgjorde en aften, vi sent vil glemme.

Vores 300 VIPs og mere end 700 læsere, blev fortryllet aftenen igennem, lige fra mødet med den røde løber, der i år var en fjer-dekoreret 'CabarELLE'-løber designet af Cecilie Elisabeth Rudolph, til wauw-øjeblikket i salen, hvor aftenens værtinder Signe Lindkvist og Ohland slog den festlige stemning behørigt an med et cabaret-inspireret dansenummer, komplet med jazzfingers og levende musik. 

Vi har samlet et udpluk af de allestørste øjeblikke i videoen nedenfor, og hvis du vil have endnu mere mode-magi, glitter, glimmer og masser af konfetti fra ELLE Style Awards, så skynd dig ned i din lokale bladkiosk og køb det nye ELLE. Du får naturligvis også 146 siders hot, hot summer style og alt om sommermoden 2017 og lækre, sommerinterviews med Wonderwoman Gal Gardot og uundværlige beauty-produkter til strandturen...

Psst...! Lige nu kan du blive abonnent på ELLE og 4 numre af elle + det fine 'CabarELLE' iPhone cover for kun 199 kr.! 

 

Relaterede artikler