Emilie Zerlang Dét glæder jeg mig til ved ELLE Style Awards 2017

Annonce
Emilie Zerlang: Dét glæder jeg mig til ved ELLE Style Awards 2017
Foto: ELLE Danmark

Hvis der er én dag på året, der fylder særligt meget på ELLE-redaktionen, og som vi glæder os til i lang tid (ja, faktisk i et helt år), så er det dagen for ELLE Style Awards - og i år er selvfølgelig ingen undtagelse. 

Vi har arbejdet og forberedt os til ELLE Style Awards 2017 i mange, mange måneder, og derfor ser vi mere end frem til at se det hele folde sig ud i DR Koncerthuset den 23. maj sammen med hele den danske modebranche, alle vores samarbejdspartnere og alle vores læsere.

Vi har talt med ELLEs Digital Editor, Emilie Zerlang, og spurgt lidt ind til, hvad hun glæder sig mest til på aftenen, og hvad hun skal have på...

Hvad glæder du dig mest til til ELLE Style Awards 2017?

"Jeg glæder mig så meget til at se årets 'CabarELLE'-print folde sig ud overalt til årets ELLE Style Awards. Printet, som printdesigner Cecilie Elisabeth Rudolph står bag, er så smukt, og jeg troede ikke, at det ville være muligt at gentage successen med et gennemgående print, som 'FleurELLE'-printet i 2016, men var det i den grad - det bliver SÅ flot med årets 'CabarELLE'-print, som DR Koncerthuset nærmest bliver pakket ind i"

Hvad skal du have på til ELLE Style Awards 2017?

"Jeg skal have den smukkeste kjole fra By Malene Birger med guldpailletter på fra top til tå og matchende stiletter - jeg har fundet de fineste fra Pura Lopez med den perfekte "midi"-hæl, som passer perfekt til en aften 'on-the-go'. For selvom ELLE Style Awards er en fest, så er det også en aften, hvor jeg skal sørge for at opdatere alle vores digiale kanaler med billeder og små film fra hele aftenen. Så det er et must, at jeg kan holde ud at have mine stilletter på i mange timer - og også i høj fart"

Hvad har du altid med i håndtasken?

"Lipbalm fra Tromborg, Brow Artist Plumper fra L'Oréal Paris og en trådløs oplader til min telefon"

Psst... Har du endnu ikke købt billet til ELLE Style Awards 2017? Der er FÅ billetter tilbage og du kan købe din HER

 

 

Relaterede artikler