Tilbageblik Her er de tidligere års modtagere af ELLE-prisen

Tirsdag den 23. maj åbner DR Koncerthuset dørene for ELLE Style Awards 2017. Og vi kan slet ikke vente med at hylde hele Danmarks modebranche på den store aften og ikke mindst finde ud af, hvem der bliver dette års vindere af de i alt 16 priser. Men særligt én pris, har en helt unik plads i redaktionens hjerter, og det er ELLE-prisen, der i år uddeles for femte år i træk.

ELLE-prisen adskiller sig fra de øvrige priser til ELLE Style Awards, da den ikke har nogen nominerede. Den uddeles hvert år direkte af ELLE-redaktionen til én eller flere kendte modepersonligheder, der alene eller sammen i en årrække har ydet en helt bemærkelsesværdig indsats for dansk mode. Personen - eller personerne - har været toneangivende i dansk mode og spillet en afgørende rolle i at få Danmark på det internationale modeverdenskortet. Fælles for alle tidligere års modtagere er, at de med stor ekspertise og under bevågenhed fra mange fans stadig er aktive i deres arbejde og fortsætter med at løfte dansk mode til nye højder både herhjemme og internationalt.

Der er altså tale om en elite af Danmarks dygtigste og mest talentfulde modefolk, der har modtaget ELLE-prisen de forgangne fire år - og selvom vi den 23. maj hylder endnu en ELLE-prismodtager - så betyder det bestemt ikke, at vi har glemt dem, der har vundet prisen førhen. Det er nemlig personer, vi ubetinget beundrer og respekterer for deres engagement og betydning for moden i Danmark. Derfor fortjener de endnu en hyldest, inden vi kårer vinderen af ELLE-prisen 2017, der som altid er den pris, vi glæder os allermest til bliver uddelt!

Læs også: ELLE Style Awards 2017 | Se 'den røde løber' live på Facebook med Cecilie Haugaard som vært

Vinderen af dette års ELLE-pris afsløres fra scenen i DR Koncerthuset til ELLE Style Awards den 23. maj. Hvis det er et øjeblik du (ligesom os) heller ikke vil gå glip af, så køb din billet til årets ELLE Style Awards her, så du kan opleve hvert øjeblik fra forreste række!

I galleriet har vi samlet modtagerne af ELLE-prisen fra det første ELLE Style Awards i 2013 til 2016.

Psst... Der er kun få billetter tilbage så skynd dig at sikre din billet til Danmarks største modefest - og husk at følge med live på Facebook den 23. maj mellem 17-18, når de kendte ankommer på den Røde Løber og Cecilie 'Cillemouse' Haugaard er værtinde for live-udsendelsen på ELLEs Facebook side!

ELLE Style Awards: Her er de tidligere års vindere af ELLE-prisen

Relaterede artikler