ELLE Style Awards 2017 Her kan du opleve årets største modefest på dagen

Annonce
ELLE Style Awards 2017: Her kan du opleve årets største modefest
Foto: Asger Mortensen

Om ganske kort tid ruller vi vores 33. meter lange 'CabarELLE' løber ud i DR Koncerthuset, popper de lyserøde Moët & Chandon champagneflasker og byder vores 300 VIP-gæster og 500 læsere inden for til årets største modefest, ELLE Style Awards 2017!

Som noget nyt i år vil dækningen af ELLE Style Awards udelukkende foregå på ELLEs digitale kanaler, hvilket betyder, at det ikke er muligt at se showet på tv efterfølgende.

Vi kan nu melde totalt udsolgt til ELLE Style Awards 2017, men der er heldigvis masser af digitale kanaler, du kan følge med både før, under og efter showet.

Vi har listet alle de digitale kanaler, du kan følge med på før, under og efter ELLE Style Awards 2017 her: 

Instagram: På ELLEs Instagram @elledanmark opdaterer vi fra hele dagen - lige fra morgenstunden, hvor ELLE-redaktionen og VIP-gæster som Cecilie Haugaard, Trine Kjær, Hanni Gohr og Christel Winther ankommer til L'Oréal Paris' beautylounge og kendisserne på den røde løber til VIP-middagen og selve showet om aftenen. Med andre ord: ALLE højdepunkter før, under og efter showet. Du kan både følge med på Instagram og Insta Story. 

Facebook: Årets røde løber og alle kjolerne derpå bliver sendt direkte på Facebook Live klokken 17-18, hvor smukke Cecilie Haugaard (Cillemouse) vil tage i mod alle de celebre mænd og kvinder på den røde løber og interviewe dem om aftenen og deres kjoler. ...Psst! Hvis du vil være sikker på ikke at misse live-udsendelsen, så klik ind på ELLEs Facebookside allerede nu og vælg "Følger" og sæt flueben ved "Notifikationer - Til" - så får du automatisk besked, når vi starter liveudsendelsen!

ELLE.dk: Du kan allerede nu læse en masse om ELLE Style Awards 2017 på ELLE.dk/esa, se billeder af de nominerede og læse hvorfor de er nomineret og deltage i masser af konkurrencer. Og lige efter showet den 23. maj klokken cirka 00.00 kan du se ALLE vinderne og ALLE de røde kjoler fra den røde løber på ELLE.dk. Og i dagene efter ELLE Style Awards 2017 kan du selvfølgelig læse ALT om årets største modefest, se videoer på tv.elle.dk, komme med backstage, komme tæt på værterne og genopleve alle de største highligts fra den store aften. 

 

Relaterede artikler