ELLE Style Awards 2017 Her er alle de nominerede

Annonce
ELLE Style Awards 2017: Her er alle de nominerede
Nedtællingen til ELLE Style Awards 2017 den 23. maj er begyndt, og nu kan vi endelig løfte sløret for navnene på de 40 personer, der er nomineret til en af de 16 priser til årets ELLE Style Awards:
 
“Det er et stort privilegium for os at uddele ELLE Style Awards-statuetterne for femte gang på dansk grund. For selv om Danmark er et lille land, markerer den danske modebranche sig i den grad på verdenskortet, og ambitionen med ELLE Style Awards er netop at sikre, at de, som har gjort sig ekstra umage, løftet deres kreative niveau og i den grad gjort sig positivt bemærket i løbet af året, får anerkendelse og opmærksomhed af international karakter,” siger Cecilie Ingdal, chefredaktør på dansk ELLE.
 
Blandt de 16 priser til dette års ELLE Style Awards er "Årets powerpris" ny på programmet.
 
Powerprisen gives til et moderelateret firma, som i løbet af året har markeret sig ekstraordinært ud fra økonomiske og virksomhedsmæssige tiltag, der har åbnet for nye markeder eller konsolideret den position, firmaet allerede havde i markedet. Pandora, Becksöndergaard og DK Company er nomineret i kategorien:
 
”Den danske modebranche spiller en væsentlig rolle for den danske økonomi og eksport og sikrer beskæftigelse til mange tusinde personer. Derfor er det også vigtigt, at vi hylder de virksomheder, som formår at udnytte aktuelle trends og tendenser kommercielt og udvikle produkter med ekstrem høj efterspørgsel. Årets tre nominerede har i den grad markeret sig på præcis de områder i løbet af året,” siger Cecilie Ingdal.
 
Prisen for 'Årets Uundgåelige' bliver i år afsløret på selve aftenen, og kategorien fokuserer i år på en uundgåelig faktor i det forgangne år – et medie, et design eller en person, som på sin helt egen unikke vis har været dagsordensættende for modeverdenen, på fashionistaer, i gadebilledet og/eller røde løbere, på de sociale medier m.m. Årets uundgåelige har med andre ord domineret 2016 med sin eksistens eller agenda og har fået kvinder over det ganske land til at lytte, hoppe med på bølgen, ændre vaner, stå i kø eller at drømme. Prisen som Årets uundgåelige kan man med andre ord ikke indstilles til – kun vinde.
 
Årets ELLE Style Award-jury består af medlemmer fra ELLE Danmarks redaktion, modebosserne Kim Grenaa (Grenaa Creative) og Uffe Buchard (Darling Creative) samt As Øland (Dansk Mode & Textil) og Camilla Frank (Danish Fashion Institute).

Psst... Har du endnu ikke sikret dig en billet til ELLE Style Awards 2017 den 23. maj? Så kan du nå det endnu - køb din billet HER

I galleriet har vi samlet alle de nominerede, herunder en beskrivelse af, hvorfor de enkelte personer/brands er blevet nomineret. 

ELLE Style Awards 2017: Her er alle de nominerede

Køb ELLE

Relaterede artikler