ELLE-redaktionen: Sådan gør vi os klar til ELLE Style Awards 2017 hos Beauty Avenue
Foto: Josephine Aarkrogh
Annonce

Sådan gør vi os klar til ELLE Style Awards 2017

af Annonce 19/05/2017
ELLE Style Awards 2017 bliver traditionen tro et festfyrværkeri af smukke kjoler på den røde løber, et storslået show og lyserøde bobler i massevis! Og hvilken bedre anledning at gå 'all-in' og derfor også forkæle både krop og sind med lidt forkælelse dagene op til den store fest hos Beauty Avenue...

Når der skal være fest, så lad der være fest! Og hvorfor ikke gå all-in med en dag i skønhedens- og selvforkælelsens tegn?

Lige præcis dét er, hvad ELLE-redaktionen gør dagen før årets største modefest, ELLE Style Awards 2017, løber af stablen den 23. maj i DR Koncerthuset.

Dagen før ELLE Style Awards tjekker ELLE-redaktionen nemlig ind hos Beauty Avenue på Forhåbningsholms Allé på Frederiksberg, hvor der står manicure, spraytan og brynbehandlinger på programmet.

Beauty Avenue Spa & Brow Bar er et økologisk mekka for plantebaseret hud- og kropspleje, som udover deres 100% økologiske fokus hvad angår behandlinger og produkter, er særligt kendte for deres brynbehandlinger, som vi er flere fra ELLE-redaktionen, der allerede sværger til.

Kvinden bag Beauty Avenue er Stella Nisreen Kanaan, hvis hjerte bogstaveligt talt banker for økologiske hudpleje, og man finder derfor også kun produkter og behandlinger, der er økologisk certificerede og som er blevet professionelt testet af Beauty Avenue.

Dagen før ELLE Style Awards 2017 den 23. maj tjekker ELLE-redaktionen ind hos Beauty Avenue, hvor deres dygtige personale står klar med fire forskellige behandlinger, der skal gøre os tip top klar til ELLE Style Awards 2017, og give os den bedste start på festen, vi har forberedt os på i flere måneder.

Glowing Petite Facial: Vi starter med en glowing petite-ansigtsbehandling på 20 minutter, som giver huden et naturligt energi-boost med plantestam celler, som genopretter hudens klarhed og giver fornyet udstråling. Med andre ord: Det perfekte quick-fix inden en stor fest.

Økologisk manicure/pedicure: Med en vejrudsigt, der pt. lover sol og over 20 grader til ELLE Style Awards, skal flere af os have åbne stiletter på, og derfor er det selvfølgelig essentielt med en pedicure til fusserne og/eller en manicure til hænderne.

Brynbehandling: Beauty Avenue Spa & Brow Bar har specialiseret sig i bryn, og Stella Nisreen Kanaan har udviklet sin helt egen stil, der inkluderer hvor 5–6 forskellige trin for at skabe det optimale resultat - og det virker! Vi er som sagt flere på ELLE-redaktionen, der allerede er faste kunder i Beauty Avenues 'Brow Bar'. Beauty Avenue har faktisk udviklet et helt behandlingsforløb for dig, som har lidt af overplukkede og tynde bryn, og har et ønske om at få fyldige og smukke bryn. Du kan læse mere om forløbet her.

Økologisk spraytan: Prikken over i'et bliver en økologisk spraytan, som forhåbentlig kan give lidt kulør til de vinterblege ben og arme, så der ikke bliver noget problem at lufte de bare ben på den røde løber.

... Og efter vores forkælelsesdag hos Beauty Avenue, er vi helt sikre på, at vi får den bedste start på ELLE Style Awards 2017, og at vi er 100% klar til at byde hele den danske modebranche og alle vores læsere inden for til årets største modefest!

Psst...! Beauty Avenue har netop lanceret en ny SU-klub, der giver rabat på skønhedssalonens mest populære behandlinger. Læs mere på Beauty Avenues hjemmeside.

Husk at du kan følge med på aftenen både på ELLE.dk, Facebook, hvor vi sender Facebook Live fra klokken 17-18 med Cecilie Haugaard som værtinde, og selvfølgelig på Instagram - både før, under og efter showet!