ELLE-redaktionen: Dette skønhedsprodukt skal i håndtasken til ELLE Style Awards
Foto: ELLE Danmark
Annonce

Dette skønhedsprodukt skal i håndtasken til ELLE Style Awards

af Annonce 4/05/2017
ELLE Style Awards 2017 bliver en fest uden lige, og for ELLE-redaktionen starter aftenen tidligt om morgenen og slutter sent om aftenen. Derfor er lidt makeup i håndtasken en uundværlig del af vores aften, og her kan du læse hvilke skønhedprodukter fra L'Oréal Paris, vi ikke kan leve uden.

Intet ELLE Style Awards Awards uden L'Oréal Paris og deres skønne beautyunivers! For femte gang i træk er L'Oréal Paris hovedsponsor på ELLE Style Awards, og for femte gang har vi derfor fornøjelsen af deres beautyprodukter både før, under og efter den store aften.

Som optakt til Danamrks størte modefest bliver ELLE-redaktionen og nogle af aftenens VIP-gæster smukkeseret af L'Oréal Paris' makeup- og hårteam med Key Makeup-artist Sine Ginsborg i front. Men når dagen for hele ELLE-redaktionen både starter tidlig og slutter sent, er der naturligvis brug for lidt makeup i håndtasken, som kan shine kinder, læber, bryn og øjne op under aftenen.

Vi har derfor bedt ELLE-redaktionen udvælge et af de skønhedsprodukter fra L'Oréal Paris, som de tager med i håndtasken og som skal hjælpe med at holde makeuppen og håret 'on point' og sikre, at det fine hår- og makeuplook, som L'Oréal Paris hjælper os med inden festen, holder hele aftenen.

Se alle ELLE-redaktionens L'Oréal Paris-favoritter til håndtasken til årets ELLE Style Awards i galleriet.