Q&A med Sine Ginsborg - nomineret til 'Årets makeupartist'

Annonce
Katrine Rohrberg & ELLE Style Awards

Kategorien 'Årets makeupartist' fokuserer på danske makeupartister, der udviser stor ekspertise inden for fagets håndværk og samtidig tør eksperimentere og udfordre det kunstneriske udtryk.

De nominerede har udmærket sig i 2014 ved styling af mode- og beautyserier, modeshows, kampagner eller lignende

Én af de nominerede i kategorien er makeupartist Sine Ginsborg.

Sine Ginsborg har på ingen måde hvilet på laurbærrene, siden hun sidste år vandt prisen som Årets makeupartist til ELLE Style Awards. Sine Ginsborg sikrer til enhver tid kvaliteten i looket og er ikke bange for at videregive sin erfaring. Og så er hun overraskende modig og altid stilsikker!

ELLE.dk har fanget den dygtige stylist til en lille snak om makeup og sæsonens største makeup-tendenser. Læs med her:

Største tendens på make-up fronten?

Efter et godt stykke tid med det meget populære umake-uppet look, vil man gerne se lidt mere make-up igen, som man bla. kunne se under forårets modeuger rundt i Europa, er tendensen en læbe, en liner eller et smokey eye, altså et stærkere udtryk men stadig med en smuk ‘naturlig’ hud og kun få elementer som en læbe og en lille liner ad gangen, så det ikke virker for malet eller for gjort. Altså naturligt smukt med et lækkert klassisk twist.

Make-up produkter du ikke kan leve uden?

Tromborgs mineral foundation, RMS Living luminizer, og Lip erase fra MAC

Dit bedste make-up tip?

Less is always more!

Se også: Her er alle de nominerede til ELLE Style Awards 2015

Kunne du tænke dig at komme med til årets modefest, ELLE Style Awards 2015? Så skynd dig at købe billet til dig og din veninde, mor, søster eller kollega - køb din billet til ELLE Style Awards 2015 her

Vi har samlet et galleri med billeder fra alle de tre nominerede i kategorien 'Årets makeupartist' og noget af deres smukke arbejde.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

ELLE Style Awards 2015: Nominerede til 'Årets makeupartist'