ELLE Style Awards 2016: Her er alle de nominerede

Annonce

Nu er nedtællingen til årets største modefest for alvor begyndt! Vi kan nu endelig løfte sløret for, hvilke talenter, der har gjort sig særligt fortjent til en hyldest ud over det sædvanlige i det forløbende år. 

Igen i år står der 16 kategorier på programmet og derfor også 16 eftertragtede priser på spil, når vi slår dørene op for et brag af en modefest i DR Koncerthuset i København. 

Om årets nominerede siger ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal Christiansen: 

”Mode er noget, som berører og inspirerer os alle sammen på daglig basis, og vi er stolte af det positive aftryk, som dansk mode og dansk design igennem årtier har sat i hele verdenen. Det er derfor en stor ære for os, at give de mange danske talenter den anerkendelse og opmærksomhed, de fortjener, så vi også i fremtiden har et højt dansk niveau – hvad enten der er tale om designere, fotografer, stylister, makeupartister eller andre, der er med til at markedsføre dansk mode.”

Læs også: Her er årets vært til ELLE Style Awards 2016

Psst... Det nyeste ELLE har netop ramt butikshylderne i dag. Her kan du læse meget mere om ELLE Style Awards, de nominerede, værten, Peter Falktoft og meget meget mere. Så skynd dig at få fingrene det splinternye magasin!

Du må ikke gå glip af årets største modefest! Køb din billet lige her

OBS! Billetprisen ligger fra 160 kr. til 530 kr. og inkluderer velkomstdrink, show, efterfest og goodiebag.

Nu kan vi vidst ikke trække spændingen længere! Se alle årets nominerede i galleriet nedenfor. 

Brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Her er de nominerede til ELLE Style Awards 2016