ELLE Style Awards 2015: Nominerede til 'Årets model'

Annonce
ELLE Style Awards

Vi kan nu afsløre de tre danske modeller, som er nomineret i kategorien "Årets danske model" til ELLE Style Awards 2015!

Kategorien 'Årets model' fokuserer på danske (dame) modeller, der har haft gennembrud både nationalt og internationalt med shows, mode- og beautyserier og kampagner i 2014. 

Se også: Her er alle de nominerede til ELLE Style Awards 2015!

De 3 nominerede i kategorien 'Årets danske model' er alle nogle, vi ELLEsker at arbejde sammen med på ELLE, og vi er derfor stolte over at kunne præsentere dem her:

Kirstin Liljegren: Det er ikke bare pga. sine 180 cm, at Kirstin Liljegren (Scoop Models) ikke er til at overse – hun går shows for alle de største modehuse, og fotograferne står i kø for at få lov til at booke hende. Det, de får, er ikke bare misundelsesværdige træk som høje kindben, store læber og langt lyst hår, men også en ægte renhed. Og findes der noget smukkere end en usleben diamant?

Josephine Skriver: Josephine Skriver har en sødme og en sexappeal, der appellerer til både mænd og kvinder. Det er derfor heller ikke så underligt, at hypereftertragtede mærker som Victoria’s Secret og Tom Ford elsker hendes mod og ublufærdighed og er med til at sikre Skriver en plads på Models.coms liste over The Money Girls. Læg dertil en fanskare på over 300.000 følgere på Instagram, der ikke kan få nok af den danske model og hendes skæve personlighed. Nej, Josephine Skriver er så meget mere end et kønt ansigt og en lækker krop.

Nadja Bender: Nadja Bender er ikke bare yndig, hun har også en tomboyish sødme og en ’je ne sais quoi’, der gør det svært ikke at falde for hende, og som begrunder, at Nadja Bender som en af de få kan vælge og vrage mellem shows, magasiner og kampagner – alene i 2014 blev det til bl.a. Chanel-, Fendi- og Gucci-kampagner – ligesom H&M udnævnte hende til New Icon. Og ikonisk er præcis, hvad hun er. Intet mindre.

I det særlige ELLE Style Awards nummer af ELLE, der er på gaden fra den 30. marts, kan du læse meget mere om de tre modeller - blandt andet det meget ærlige interview med regnbuebarnet Josephine Skriver, om dét at være datter af homoseksuelle forældre.

Hvis du selv kunne tænke dig at komme med til årets modefest, kan du stadig nå at købe billetter til både dig og dine veninder - køb din billet til ELLE Style Awards 2015 her.

Ønsker du at gøre aftenen (endnu mere!) uforglemmelig, kan du gå 'all-in' med VIP-billetter, der både inkluderer treretters middag på Brasserie Storm på Hotel Crowne Plaza, transport til DR Koncerthuset, velkomstdrink, show, afterparty og goodiebags - køb VIP billetter her.

I galleriet har vi samlet en række billede af de tre smukke modeller, Josephine Skriver, Nadja Bender og Kirstin Liljegren.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

De nominerede: Årets model