Årets Model 2017 Derfor er Ulrikke Høyer nomineret

Foto: Henrik Bülow

Tirsdag den 23. maj 2017 lyder startskuddet for ELLE Style Awards, og vi kan slet ikke vente med at finde ud af, hvem der i år løber med de 16 priser i DR Koncerthuset.

En af de priser, der uddeles på den store aften, går vanen tro til vinderen i kategoren ’Årets Model’. En kategori, hvor den smukke, 20-årige model Ulrikke Høyer i år er nomineret.

Læs også: ELLE Style Awards 2017: Derfor er Laura Julie nomineret til Årets Model

Ulrikke Høyer er i den grad en dansk model, man skal holde øje med. Efter at hun færdiggjorde gymnasiet for knap to år siden, har Ulrikke Høyer nemlig for alvor brudt igennem på den internationale modescene. Her har hun blandt andet lagt ansigt til Chloé Resort 2017, gået shows for Louis Vuitton og båret eksklusive haute couture-kollektioner ned ad catwalken for blandt andre Elie Saab og Alexandre Vauthier.  

I kategorien Årets Model er Ulrikke Høyer nomineret sammen med Laura Julie og Mathilde Brandi. Og nedenfor finder du den officielle nomineringstekst til nomineringen af Ulrikke Høyer: 

”2016 var året, hvor Ulrikke Høyer brød igennem på den internationale catwalk ved at gå Louis Vuittons A/W 2016-show eksklusivt, og til S/S 2017-showene blev det bl.a. til store Paris-shows som Valentino, Lanvin og Stella McCartney. Derudover lagde Ulrikke i 2016 ansigt til Chloé Resort 2017, ligesom hun prydede forsiden af dansk ELLEs marts 2017-nummer. Jo, Ulrikke Høyer er virkelig en, der vil kunne huske 2016 for det gode.”

I galleriet har vi samlet nogle af de smukke billeder, som Ulrikke Høyer har fået taget til ELLE. 

ELLE Style Awards 2017: Derfor er Ulrikke Høyer nomineret til Årets Model

Relaterede artikler