Årets Stilikon 2017 Derfor er Stephanie Gundelach nomineret

Stephanie Gundelach, der til dagligt arbejder som stylist, er med i opløbet om prisen Årets Stilikon, når ELLE Style Awards 2017 løber af stablen den 23. maj 2017 i DR Koncerthuset. 

Læs også: ELLE Style Awards 2017: Derfor er Helle Vestergaard nomineret til Årets Stilikon

Stephanie Gundelach er i den grad en kvinde med god smag! Dette kommer til udtryk i hendes daglige arbejde som stylist og konsulent, hvor hun på det seneste har arbejdet med kampagner for B&O og Ecco. Desuden er hun stifter af modebloggen Anywho, butikken B56 samt mærket BRICS. Ja, Stephanie Gundelach har mange titler og har bestemt haft succes med de projekter, hun har kastet sig ud i, hvorfor hun er en anerkendt figur i modebranchen. 

I kategorien Årets Stilikon er Yvonne Koné, Helle Vestergaard og naturligvis Stephanie Gundelach nomineret. Og hvorfor netop Stephanie Gundelach er nomineret, kan du læse her:

”Anywho-blogger, designer, butiksindehaver og senest stylist – moden er fællesnævner for alle Stephanie Gundelachs mange titler, og hendes sans for sammensætninger og karakterfulde udtryk er anerkendt i modekredse både i ind- og udland. Modedamens stil er minimalistisk, men altid med et twist såsom unikke sko, en farvet taske, et quirky snit eller mønstre. Alt er nøje udvalgt og sammensat, men hun får det til at se legende let ud at være velklædt.”

 

Se med i galleriet hvor vi har samlet nogle af Stephanie Gundelachs bedste stiløjeblikke… 

ELLE Style Awards 2017: Derfor er Stephanie Gundelach nomineret til Årets Stilikon

Relaterede artikler