Årets Model 2017 Derfor er Mathilde Brandi nomineret

Foto: Henrik Bülow

ELLE Style Awards løber af stablen tirsdag den 23. maj 2017 i DR Koncerthuset, og vi kan slet ikke vente med at finde ud af, hvem der bliver dette års vinder af de 16 priser, herunder prisen for 'Årets Model'. En kategori, hvor den smukke danske model Mathilde Brandi i år er nomineret.

Mathilde Brandi har taget modeverden med storm. Hendes markante øjenbryn, genkendelige skønhedsplet og det yderst smukke, naturlige look er ikke til at stå for. Allerede nu har hun vist sit værd på catwalken for store modehuse, som blandt andre Isabel Marant og Céline, og der er ingen tvivl om, at hun er en model, man skal holde øje med.

Nedenfor kan du læse den officielle begrundelse for, hvorfor Mathilde Brandi er nomineret i kategorien 'Årets Model' til ELLE Style Awards 2017: 

”Længe før Céline og andre internationale modehuse fik øjnene op for den petit skønhed med de markante bryn og skønhedspletten, så vi en stjerne i Mathilde og gav hende flere forsider for dansk ELLE, senest i december 2016. 2016 blev også året, hvor hun lagde ansigt til prestigefulde kampagner som bl.a. Giorgio Armani Beauty, H&M Beauty og Victoria Beckham Eyewear, ligesom hun bl.a. har været i fransk, amerikansk og australsk Vogue.”

Læs også: ELLE Style Awards 2017: Derfor er Stephanie Gundelach nomineret til Årets Stilikon

I kategorien 'Årets Model' er der i alt 3 modeller nomineret, hvor de to andre er danske Ulrikke Høyer og Laura Julie.

I galleriet har vi samlet nogle af de smukkeste billeder, som Mathilde Brandi medvirket i for ELLE gennem tiden...

ELLE Style Awards 2017: Derfor er Mathilde Brandi nomineret til Årets Model

Relaterede artikler