Afsluttet: Hvem er 'Årets uundgåelige'? Stem og vind 2 billetter til ELLE Style Awards 2016!

Nu er tiden endelig kommet til, at vi her på ELLE.dk kan afsløre de tre nominerede i kategorien 'Årets Uundgåelige - Læserprisen 2016'.

Denne pris er én af de helt særlige ved ELLE Style Awards 2015, da prisen ene og alene bliver afgjort af jer læsere her på ELLE.dk. 

Kategorien 'Årets uundgåelige' fokuserer på en designer eller et design, som har været uundgåeligt i modemedierne, på fashionistaer, i gadebilledet og/eller røde løbere, på de sociale medier mm. Årets uundgåelige har med andre ord domineret året med sit design, og har fået kvinder over det ganske land til at hoppe med på bølgen, stået i kø få at få fingrene i det eller til at drømme om det.

De tre nominerede i kategorien ses nedenfor, hvor du også kan læse begrundelsen for, at de er blevet nomineret:

Anni Lu: Der har været fart på de fine håndlavede smykker fra Anni Lu siden brandet blev skabt i 2013. Særligt 2015 må siges at have været året, hvor du ikke har kunnet komme uden om Helle Vestergaards fine armbånd med perler i alle regnbuens farver og små kvaster og nu med en mere eksklusiv serie i guld tilsat rubiner, safirer og diamanter. Især Instagram har været fyldt med design fra Anni Lu, for Anni Lu er for alle, og med det store udvalg af kombinationer er det muligt for enhver at skabe sit eget personlige udtryk.
 
Agger Flachs: Bag det unge brand AF Agger Flachs står to garvede modedamer, nemlig stylisterne Kathrine Agger og Nanna Flachs. Deres mangeårige erfaringer som netop stylister har kastet de to æstetikere ud i en klar mission: At skabe kollektioner, hvor rene linjer og kompromisløs kvalitet tilsat tidløs skandinavisk coolness er i fokus - stil frem for mode. Og det er i den grad lykkedes. Især deres cognacfarvede ruskindsfrakke var vi mange, der sukkede efter i 2015. 
 
Mads Nørgaard – 101’eren:  Vi kender den, vi elsker den, og nu er den endelig tilbage i modebilledet - klassikeren med den karakteristiske form og de snorlige striber: ’101’eren’. 2015 var året, hvor den langærmede rib-T-shirt i den grad fik et comeback, og det er vi mange, der er glade for. Den fås i et væld af farvekombinationer, som passer til enhver begivenhed og ethvert humør, og så er ’101’eren’ med sit enkle snit og gode pasform ikke mindst demokratisk design til fashionistaer i alle aldre.

Kunne du tænke dig at komme med til årets modefest, ELLE Style Awards 2015? Så skynd dig at købe billet til dig og din veninde, mor, søster eller kollega - køb din billet til ELLE Style Awards 2016 her

OBS! Billetprisen ligger fra 160 kr. til 530 kr. og inkluderer velkomstdrink, show, efterfest og goodiebag.

... Ellers kan du også stemme på din favorit her, og være med i konkurrencen om 2 billetter til ELLE Style Awards 2016!
 
Det eneste du skal gøre for at stemme og deltage er at afgive din stemme nedenfor - vi tæller alle stemmerne fra ELLE.dk, Facebook og Instagram sammen den 27. april klokken 16.00:
 
Opdatering den 28. april 2016: Tak for alle jeres stemmer til 'Årets Uundgåelige' 2016 til ELLE Style Awards 2016. Vi har nu talt stemmerne op - så stay tuned, når ELLE Style Awards 2016 løber af stablen, hvor vinderen vil blive offentliggjort. KH ELLE