Årets uundgåelige Vinderinterview med Cecilie Bahnsen

Annonce
Foto: Asger Mortensen

Torsdag den 3. maj stod komplet i disocoens tegn til ELLE Style Awards 2018. Tiden var skruet tilbage til år 1977 og stemningen rungede af Studio54-vibes, med alt hvad der dertil hører neonlys, retro-rytmer, pangfarver og glimmer.

Foruden de mange formidable og moderne fortolkninger af magiske disco-looks på den røde løber og et eminent sceneshow med værterne Esben Bjerre og Mette Lindberg i front, var det som altid aftenens 16 priser, der var omdrejningspunktet for hele affæren. Ikke mindst prisen for Årets Uundgåelige, der i år blev overrakt af Denmarks største mandlige hunk, modellen Tobias Søren, der var fløjet særligt ind til København fra New York for at overrække prisen i samarbejde med aftenens champagne-sponsor, Moët & Chandon. 

Prisen Årets uundgåelige fokuserer på en designer eller et design, som har været uundgåeligt i modemedierne, på fashionistaer, i gadebilledet og/eller røde løbere, på de sociale medier m.m. Årets uundgåelige har med andre ord domineret 2017 med sit design, og har fået kvinder over det ganske land til at hoppe med på bølgen, stå i kø få at få fingrene i det eller drømme om det. De nominerede var i år Pernille Teisbæk, Cecilie Bahnsen og Bex Fagerholt - og designeren Cecilie Bahnsen løb med den fine pris.  

Vi mødte Cecilie Bahnsen backstage lige efter hun fik overrakt sin pris på scenen i DR Koncerthuset: 

Du vinder den ene pris efter den anden. Hvad er det, du kan, som høster så meget anerkendelse?

"Jeg tror det er en kombination af, at jeg er en dygtig håndværker, og at jeg tror på mine idéer og forsøger at gøre noget andet end det, andre gør, eller det, der virker oplagt. Det føles lidt som en drøm, og jeg er utrolig heldig, at det, jeg allerbedst kan lide at lave, også er noget, folk kan lide."

Kan du selv følge med?

"Nej, ikke halvdelen af tiden, hvis jeg skal være helt ærlig. Men jeg prøver mit bedste. Vi er et meget lille team, og vi arbejder utrolig hårdt og har ikke været i gang ret længe, så det er dejligt at få opbakning og bekræftelse i, at vi gør det rigtige på et tidligt stadie, inden at vi helt kan leve af det endnu. Jeg får lyst til at gå i gang med at kreere nye, flotte ting allerede i morgen!"

Hvilken pris tager du næste gang?

"Jeg ved det snart ikke, jeg synes virkelig, at det har været helt, helt fantastisk."

Årets uundgåelige præsenteres hvert år i samarbejde med Moët & Chandon, der gennem flere år har været afholdt, har været fast champagne-sponsor på både show og fest og bidraget til, at alle gæster får en udsøgt oplevelse hele aftenen igennem. I år var ingen undtagelse, og Moët & Chandon har traditionen tro været med hele vejen - lige fra ELLEs nedtælling med stemningsfulde disco-talks til udviklingen af koncepet omkring serveringen af champagne på dagen...  

… Og det stopper ikke her: til selve ELLE Style Awards kunne ELLE-redaktionen traditionen tro nyde iskolde mini-Möet champagner på turen fra Beaty Loungen på Hotel SP34 til DR Koncerthuset hvor fest og middag blev holdt.Her blev alle gæster mødt af nonchelante bust-boys der i korte shorts, åbne skjorter og solbriller serverede mini-champagner som en festlig velkomst på den røde løber. Moët & Chandon havde desuden skabt et gennemført gyldent champagne univers i foyeren foran komcertsalen, hvor man kunne få optaget de fineste og meget festlige instagramvideoer i slow-effekt - se selv med på #ELLExMoetMoment.

Og så var der selvfølgelig selve showet, hvor VIP gæster og nominerede, der var seatede på scenen i de bløde lounge-møbler kunne nyde kølige champagne-forfriskninger gennem hele showet under kyndig servering af delikate unge mænd der i bedste Studio54 'bust boy'-stil sørgede for at ingen tørstede undervejs. Desuden fik alle vinderne en Moët & Chandon Brut Imperial magnum-champagne med deres vinderkategori skrevet i guld over etiketten som et eksta lækkert vindertrofæ - se den skønne video med vinderne her.  

Som noget nyt i år fortsatte festen efter showet på natklubben Arch i København, hvor vindere, nominerede, presentere, ELLE-redaktionen og den danske modebranche festede til den lyse morgen - naturligvis med et dedikeret Moët & Chandon vinderbord med masser af champagne. What a night! 

 

I galleriet nedenfor har vi samlet et udpluk af alle Moët & Chandon’ højdepunkterne fra ELLE Style Awards 2018 - swipe, og find masser af boblende inspiration til dit eget #MoetMomoent!

ELLE Style Awards 2018 Moët & Chandon

 

Relaterede artikler