Beauty-looks Stjæl VIP-looket fra ELLE Style Awards

Annonce
Foto: Lasse Bak Mejlvang

ELLE Style Awards er enhver mode- og beauty-elskers slaraffenland. Her er der nemlig ingen grænser for hvad man kan have på, når man træder op på den røde løber - og vi har i de forgange seks år, som showet har vært afholdt i set alt fra full-on mikrofon-hår til glimmerlæber og askepotkjoler...

Dermed sagt er er der altid maser af inspiration at hente blandt de 350 VIPs der deltager i middagen inden showet, hvor flere forinden har tjekket ind i ELLE x L'Oréal Paris' Beauty Lounge (der i år blev holdt i hyggelige omgivelser på Hotel SP34) og fået lagt makeup og sat hår af L'Oréal Paris dygtige hår- og makeupartister. 

Se med i videoen nedenfor og sug stemningen fra L'Oréal Paris' beauty lounge til dig - og se hvordan ELLE-redaktionen og VIPs blev gjort klar til den røde løber. 

Inden ELLE Style Awards fangede vi fire VIPs mens de sad i makeupstolene og inden de satte kursen mod DR Koncerthuset - med alt hvad der dertil hører af champagne, rød løber og ikke mindst det store show. 

Swipe gennem galleriet nedenfor og få influencer Trine Kjær, model Bex Fagerholt, skuespillerinderne Sara Hjort og Josefine Pettersen og ELLEs Fashion Director Josephine Aarkroghs bedste festmakeup tips. 

Stjæl VIP-looket fra ELLE Style Awards

Relaterede artikler