SKØNHED: Få Mathilde Norholts bedste skønhedstips

Annonce

Foto: Lasse Bak Mejlvang

Mathilde Norholt er skuespillerinde og snart aktuel i musical versionen af Dirty Dancing og Mathilde Norholt var selvfølgelig også med da ELLE uddelte awards til Danmarks modebranche ved ELLE Style Awards 2014 d. 19. maj DR Koncerthuset.

Læs også: Se hvem er bar de smukkeste kjoler ved ELLE Style Awards 2014

Inden det store show blev Mathilde sminket og fik sat hår i L'Oréal Paris' VIP lounge på Hotel Crowne Plaza i København og vi benyttede lejligheden til at få os en lille snak med den smukke skuespillerinde om skønhedsrutiner, -tips og -favoritter.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Masser af vand og gode olier både indvendig og udvendig. Hvis mit hår er blevet stylet meget i forbindelse med mit arbejde laver jeg en blanding af kokosolie, olivenolie, hampefrøolie og æteriske olier, putter det i mit hår og lader det sidde et par timer. Bagefter er mit hår som blødt og næret.

Hvordan vil du beskrive dit look til Elle Style Awards?

Minimalistisk og edgy.

mathilde norholt skønhed tips favoritter makeup
[Foto: Lasse Bak Meilvang]

Hvordan gør du dig normalt klar til en stor fest?

Langt, varmt bad med scrub, hårkur og olier og så hopper jeg i en kjole fra skabet eller en af mine yndlingsdesignere. Hvis det er en officiel fest må jeg hoppe op på stilletterne, men er det en privat fest elsker jeg at sætte sneakers til min festkjole.

Læs også: Kan kosttilskud gøre os smukkere?

Er der stor forskel på din skønhedsrutine til hverdag og til fest?

Egentlig ikke. Jeg er blevet opdraget til at gå meget op i min hud af min mor, der snart fylder 66 og hvis hud er fantastisk. Jeg afrenser min hud morgen og aften og bruger jævnligt både ansigtsmaske og scrub.

Hvad er dit yndlingsprodukt fra L'Oréal Paris?

Jeg elsker de små neglelakker. Børsten er gode, farverne er mættede og de holder rigtigt godt.

mathilde norholt skønhed tips favoritter makeup
[Foto: Lasse Bak Meilvang]

Læs også: Her er filmen fra den røde løber

Relaterede artikler