ELLE Style Awards 2017 Disney prinsesser på den røde løber

Annonce
Foto: Lars H. Laursen og Walt Disney

Vi skruer tiden tilbage for en stund: Kan du huske fornemmelsen du fik som barn, da du sad fuldkommen fortryllet, og stirrede på Disney-prinsesserne på skærmen, og drømte om, at du en dag selv blev en vaskeægte prinsesse? Til ELLE Style Awards 2017 gik den drøm i opfyldelse for mange af de smukke, velklædte gæster på den røde løber til årets største modefest. Her kan vi nemlig spottet en gennemgående tendens blandt de skønne outfits og kjoler, der svævede forbi pressevæggen og op ad Cecilie Elisabeth Rudolphs eventyrlige 'CabarELLE'-printede løber.

Mange har nemlig taget de finurlige og festlige referencer fra aftenens farverige og fjerprydede cabaret-tema bogstaveligt og tilsyneladende hentet inspiration fra Disneys prinsessekjoler i moderne og yderst stilfulde fortolkninger. Dermed så vi både Mulan, Askepot og Elsa på den røde løber - naturligvis tilsat et drys mode-magi fra tidens aller-dygtigste designere. What's not to love? 

ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, var en af dem der fuldendte aftenes eventyrlige fornemmelser i sin frost-lyseblå one-of-a-kind H&M Concious Exclusive kjole, som hun selv fremhæver i videoen nedenfor:

I galleriet nedenfor har vi samlet 14 looks fra ELLE Style Awards 2017, der er som taget ud af en Disney-film. Er du enig? 

ELLE Style Awards 2017 | Disney-prinsesser på den røde løber

Psst...! Vil du have (endnu) mere fra årets modefest, ELLE Style Awards 2017? Så glæd dig til den 8. juni, hvor du får et helt ELLE Style Awards tillæg med det nye nummer af ELLE! 

 

Relaterede artikler