ELLE Style Awards 2017 Aftenens sødeste par

Annonce
ELLE Style Awards 2017: Aftenens sødeste par
Foto: Lars H. Laursen

ELLE Style Awards 2017 er veloverstået, og det blev på alle måder en fortryllende aften med årets smukke 'CabarELLE-tema' som rammen for aftenens fest.

Og det var naturligvis ikke kun flotte kjoler og sko, der var at spotte på den røde løber, for der var også masser af søde par, der glædeligt viste deres kærlighed frem, da de poserede side om side.

Læs også: ELLE Style Awards 2017: Se alle kjolerne fra den røde løber

Blandt de mange forelskede par kunne man blandt andet nyde synet af den elegante Andrea Elisabeth Rudolph, der havde inviteret kæresten Claus Møller Jacobsen med, smukke Eva Harlov og Martin Jørgensen, der lignede et nyforelsket par, da de holdte i hånd foran pressen samt den nybagte mor, Pernille Teibæk, der ikke bare havde taget én ledsager med, men havde lokket både kæresten Phillip Lotko og deres 8 uger gamle baby med til en aften i festens tegn. 

Men der var naturligvis også dem, der ankom sammen med en ven, veninde eller kollega såsom Jacqueline Friis Mikkelsen og Jesper Thomsen fra modelbureauet Unique, der gjorde det så godt som par, at vi var nødt til at have dem med i galleriet.  

Se med herunder, hvor vi har samlet alle aftenens absolut sødeste og elegante par fra ELLE Style Awards 2017...

ELLE Style Awards 2017: Aftenens sødeste par

ELLE nyhedsbrev

Relaterede artikler