ELLE Style Awards 2017 Aftenens 10 højdepunkter

Annonce
ELLE Style Awards 2017: Aftenens 10 højdepunkter
Foto: Privat

DR Koncerthuset var tirsdag aften pyntet op til fest og fyldt til randen med hele Danmarks mode- og mediebranche og over 500 farvestrålende, feststemte og spændte gæster, da ELLE Style Awards 2017 løb af stablen.

Og der var i den grad skruet helt op for ’CabarELLE’-stemningen med de to værtinder, Signe Lindkvist og Oh Land, i spidsen for aftenens magiske (mode)show. De to 'cirkusprinsesser' sørgede nemlig for, at det blev en magisk aften med både, dans, sang, fjer, perler og glitter på scenen.

Læs også: ELLE Style Awards 2017: Her er alle aftenens vindere

På den fortryllende og medrivende aften blev dansk modes største talenter hyldet og fremhævet, da de i alt 16 priser blev uddelt og fik masser af søde, meningsfulde og kærlige ord med på vejen.

Se også: ELLE Style Awards 2017: Se alle kjolerne fra den røde løber

Men foruden alle vinderne, en stjernespækket rød løber og Danmarks skønneste læsere, bød aftenen naturligvis også på et flor af mindeværdige øjeblikke under showet, i de forrygende omgivelser i salen, hvor gæsterne sad ved små intime borde på scenen med champagneservering og små lamper. For imens de to smukke værtinder både dansede og sang (den ene af dem siddende i en halvmåne hævet over hele koncertsalen), kørte Iben Hjejle ægte diva-stil med en vindmaskine. Sara Bro tog den skridtet videre og ankom på scenen iklædt tricot, pels og puddelhår – der matchede den puddelhund, som hun havde med sig, og den flotte Duné forsanger, Mathias Kolstrup, tog salen med til stjernerne med en akustisk version af 'Wicked Games'.

Ja, der var masser af skønne øjeblikke! Og i videoerne herunder kan du se to af dem, imens vi i galleriet har samlet alle de 10 sjoveste, skøreste, fineste og festligste højdepunkter fra den mindeværdige aften til dig. God fornøjelse!

ELLE Style Awards 2017: Aftenens 10 højdepunkter

ELLE nyhedsbrev

Relaterede artikler