ELLE & Dig Mød ELLEs Anne P. og bliv klog det innovative, japanske skønhedsmærke Shiseido

Annonce
Har du sikret dig en billet, når vores eksklusive ELLE-event ELLE & dig vender tilbage i København den 4. november og i Aarhus den 17. november? 
 
Det bliver en dag hvor ELLE-redaktionen i samarbejde med særligt udvalgte brands og eksperter opdaterer dig på de nyeste trends og tendenser og deler ud af vores viden og allerbedste tips inden for styling, shopping og skønhed.
 
 
På årets skønhedssession kan du traditionen tro møde ELLEs Beauty Director Anne P., som vil give sine bedste tips til skønhed, hudpleje og makeup - og i år bliver det i samarbejde med det japanske og innovative skønhedsmærke Shiseido.

Shiseido blev grundlagt af en farmaceut i 1872, og det banebrydende og innovative brand har dermed taget sig af kvinders hud i snart 150 år. Shiseido er bl.a. kendetegnet ved sin enkelhed i emballagedesignet og påskønnelse af naturen i alt, hvad de gør. 

Udover at Shiseido er kendt for deres tilgang til hudpleje og hudplejeprodukter, så er det japanske mærke også stærk på makeup, og i 2018 blev Shiseidos makeup relanceret hvor den nye mision er, at forære Japan til hele verden ved at fremvise sin rige arv og banebrydende teknologi gennem en altomfattende kollektion, der er moderne, minimalistisk, visionær, udtryksfuld og kreativ. 

KØB BILLET TIL ELLE & DIG 2018 HER

Resultatet er en serie fjerlette produkter med livlige, iøjefaldende pigmenter, der bliver, hvor de er, og som føles usynlige på ansigtet. Ved at forene to af Shiseidos grundpiller, kunst og videnskab, og hente inspiration fra japansk kultur, mode og design, er resultatet af deres nye makeup den lækreste tekstur, fantastisk holdbarhed og flotte farver.
 
Til ELLE & dig kan du blive meget klogere på hudpleje og få masser af makeuptips fra ELLEs Anne P. og Shiseido.
 
Med andre ord; bliv opdateret på alt, hvad du skal vide om makeup, hudpleje og skønhed anno 2018. 
 
Psst... Hvis du ikke har nået at sikre dig en billet til ELLE & Dig, kan du nå det endnu. Der er nemlig stadig få billetter tilbage i Aarhus, mens København er udsolgt.