Kom til ELLE&Dig i København og Aarhus - køb billet nu!

Annonce

Sæt et stort kryds i kalenderen søndag den 5. november 2017 i København eller den 19. november 2017 i Aarhus.

Disse to dage åbner ELLE-redaktionen nemlig dørene for årets udgave af vores store læserevent ELLE & Dig, som er den ultimative forkælelsesdag sammen med ELLE-redaktionen med masser af inspiration inden for mode, skønhed og interiør. 

Billetprisen for en hel dag fuld af inspiration, forkælelse, forplejning og goodiebags er 450 kr. per person.

København: 5. november, Langelinje Pavilionen: KØB BILLET TIL 'ELLE&DIG' I KØBENHAVN

Aarhus: 19. november, Comwell Aarhus: KØB BILLET TIL 'ELLE&DIG' I AARHUS

Til at skyde eventet i gang får vi besøg af Danmarks modeboss nummer 1, Uffe Buchard, som vil fortælle om sin blomsterpassion. Sammen med Leif Sigersen udgiver Uffe Buchard til oktober bogen 'Blomst', som er en coffee table book, der hylder blomsterbukettens visuelle udtryk, men i høj grad også den ubegrænsede kreativitet, som vi alle i følge Uffe Buchard er indehavere af, og som vi kan få så meget ud af at favne.

Foruden et inspirerende oplæg fra Uffe Buchard kan du glæde dig til at møde ELLE-redaktionen i forbindelse med fire trendoplæg indenfor mode, skønhed, sundhed og interiør.

I modessessionen kan du møde ELLEs Fashion Director Josephine Aarkrogh, som vil guide til sæsonens største trends og give gode råd til, hvordan du klæder dig bedst på til efteråret - blandt andet med fine styles fra Ellos.com. 

KØB BILLET TIL 'ELLE&DIG' I KØBENHAVN HER

KØB BILLET TIL 'ELLE&DIG' I AARHUS HER

Sammen med hudplejemærket pHformula vil ELLEs Beauty Director Anne P. afholde et meget personligt skønhedsoplæg, hvor hun vil dele en personlig historie om sit forhold til hudplejeprodukter, og hvordan det netop var nogle af pHformulas produkter, der i sin tid gjorde en stor forskel for hendes egen hud. 

På boligfronten har vi teamet op med ILVA Trend, der er en ny kollektion møbler og boligtilbehør, hvor formålet er at omfavne nye tendenser og stilretninger og give alle mulighed for at sige farvel til forudsigeligheden, når det gælder indretning. Her vil trendforsker Mads Arlien-Søborg fortælle om de nyeste trends inden for boligindretning og give masser af brugbare tips til boligen, og hvordan du bedst forbereder din bolig til den nye sæson. 

Foruden trendsessioner inden for mode, skønhed, bolig og sundhed, vil der også være masser af eksklusive shoppingmuligheder med gode tilbud, lækker forplejning, eksklusive konkurrencer og en skøn goodiebag til alle deltagere. 

Du kan blandt andet glæde dig til at shoppe smykker fra ANNI LU, Stine A, Line&Jo, Maanesten, Delphine Pariente og Pernille Corydon hos smykkewebshoppen Be-fashionabel.com med 20% rabat på alle mærker. 

KØB BILLET TIL 'ELLE&DIG' I KØBENHAVN HER

KØB BILLET TIL 'ELLE&DIG' I AARHUS HER

Sponsorerne til ELLE&Dig 2017 er Ellos, ILVA Trend, Miild, pHformula, Egekilde, be-fashionable.com, Fiat 500, Diageo, Stender og Libresse.