ELLE & Dig: Mød trendforsker Mads Arlien-Søborg

Annonce
ELLE & Dig: Mød trendekspert Mads Arlien-Søborg
Søndag den 5. og 19. november åbner vi endnu engang dørene til vores store forkælelsesevent ELLE & Dig i henholdsvis København og Aarhus - og du er selvfølgelig inviteret!
 
ELLE & Dig er en dag i modens,- skønhedens, - og boligens tegn, og nu kan vi endelig løfte sløret for én af de personer, du kan glæde dig til at opleve og blive inspireret af til ELLE & Dig i både Aarhus og København.
 
I samarbejde med ILVA Trend får vi nemlig besøg af Danmarks førende trnedforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg. 
 
Mads Arlien-Søborg har været med til at skabe og finde inspiration ILVA Trend, som lanceres fire gange årligt og er ILVAs bud på en kollektion af toneangivende møbler og boligtilbehør, der skal give plads til det kantede og anderledes.
 
 
Mads Arlien-Søborg har hentet inspiration til 2017-kollektioner fra Californien og fortæller, at der generelt er fokus på at skabe en personlig og unik oplevelse i sit hjem lige nu:
 
”Boligtendenserne i dag går hurtigere og hurtigere og folk bliver mere sæsonbetonede i deres indkøb. Der er ikke én stor trend, men derimod mange små trends i spil hele tiden. I bund og grund handler det om at skabe sin helt egen stil og her kan du benytte dig af håndarbejde, keramik og interiør, der giver dit hjem mere personlighed,” fortæller Mads Arlien-Søborg.
 
Foruden trendsession inden for bolig med Mads Arlien-Søborg i front, kan du også glæde dig til trendsessions indenfor både mode og skønhed, ligesom du kan se frem til masser af eksklusive shoppingmuligheder med gode tilbud, lækker forplejning, eksklusive konkurrencer og en skøn goodiebag til alle deltagere. 
 

Hvis du endnu ikke har købt billet til ELLE & Dig i enten København eller Aarhus, kan du nå det endnu! Billetprisen for en hel dag fuld af inspiration, forkælelse, forplejning og goodiebags er 450 kr. per person.

København: 5. november, Langelinje Pavilionen - køb billetter her

Aarhus: 19. november, Comwell Aarhus - køb billetter her.

Sponsorerne til ELLE&Dig 2017 er Ellos, ILVA Trend, Miild, pHformula, Egekilde, be-fashionable.com, Diageo, Fiat 500, Stender og Libresse.

I galleriet har vi samlet Mads Arlien-Søborgs personlige favoritter fra den nuværende ILVA Trend kollektion...

Trendforsker Mads Arlien-Søborg favoritter fra Ilva Trend

 
 
 
 

 

Relaterede artikler