ELLE & Dig 2017: Mød Miild Makeup - Det nye økologiske og allergivenlige makeup-brand

Annonce
Foto: PR

Hvad gør man når man lider af allergi, og som 23-årig får at vide, at man aldrig mere kan bruge make-up? Hvis man hedder Tanja og Tine gør man noget ved det, og det var sådan det økologiske make-up brand Miild blev født.

Tanja (30) og Tine (27) er begge uddannede makeup-artister, og de lider begge af alvorlig allergi. Tanja har haft det siden barnsben og Tine har udviklet kontaktallergi, fordi hun ikke har været kritisk overfor de skønhedsprodukter, hun før har brugt. For tre år siden var Tanjas allergi så slem, at hun udviklede allergi overfor parfume, konservering mm. Samtidig fik Tine den dom, at hvis hun ikke stoppede med at bruge makeup med det samme, så kunne hun aldrig mere bruge makeup.

”Vi tænkte begge:  VI MÅ GØRE NOGET! Det undrede os, at der ikke fandtes makeup, der var certificeret [økologisk og allergivenligt, red.]. Det var en jungle at finde ud af, hvilke ingredienser, der kunne være skadelige, hormonforstyrrende og allergifremkaldende,” siger Tanja og Tine.

KØB BILLETTER TIL ELLE & DIG HER - KØBENHAVN 5. NOVEMBER

Miild har de tre internationalt anerkendte certificeringer ’Svanemærket’, ’Ecocert Cosmos’ og ’AllergyCertified’, der for Miild ikke blot er kvalitetsstempler for produkternes renhed, men i ligeså høj grad er et udtryk for gennemsigtighed, troværdighed og tryghed for forbrugerne.

Lige nu ændrer forbrugeradfærden sig rigtigt meget. Vi går en tid i møde, hvor bæredygtighed ikke længere er et buzzword, men en selvfølgelighed. Det er vores største motivation at lave makeup, som lever op til de krav forbrugerne har, fordi det er det eneste rigtige,” understreger Tine og Tanja fra Miild.

Fordommen omkring økologisk makeup er dog ofte, at den ikke er ligeså effektfuld eller holdbar som ’kemisk’ makeup. Men det er en fordom, der bliver sendt til skamme, når man står med et produkt fra Miild i hånden, hvilket ELLEs Beauty Director, Anne P. vil demonstrere sammen med Tanja og Tine til skønhedssessionen til ELLE & Dig 2017 i Aarhus og København.

KØB BILLETTER TIL ELLE & DIG HER - AARHUS 19. NOVEMBER

”For os, er det ekstremt vigtigt, at vores makeup også er pigmenteret, lækkert og nemt at arbejde med, holdbart på huden og smukt. Vi ville gerne lave rene, økologiske produkter, der er af lige så høj kvalitet som ikke-økologisk makeup. Og det er lykkedes, hvilket vi er meget stolte af,” siger Miild-stifterne, der tilføjer: "Alle kvinder har ret til makeup, der er lækkert og rent. Når nu det kunne lade sig gøre at udvikle det, så er det da det, vi alle skal bruge!"

Til skønhedssessionen til ELLE & Dig i år, glæder Tanja og Tine sig især til at dele historien om Miild, og ikke mindst til at vise, hvor skønne og lækre deres produkter er.

”Vi elsker alle vores produkter,” siger Tanja og Tine nærmest i kor, da ELLE spørger, om de har en favorit.  Tines yndlingsprodukt er ’Gloaming’, som er en finkornet highlighter med champagnefarvede nuancer, og Tanja elsker bronzeren ’Apricity’, der giver den smukkeste glød og kobberkornene kan bruges som øjenskygge.

”Men når vi står ude i butikkerne og sælger, så er det sjældent vi ikke sælger en concealer. Den er vores bestseller!” afslutter Tanja og Tine.

Til ELLE & Dig 2017 har Miild hele deres sortiment med i shopping-området, hvor Miilds makeup-artister vil stå klar til at vejlede og guide til netop de økologiske makeup-produkter, der er bedst til de individuelle behov man har. Derudover deltager Tanja og Tine i Anne P.s skønhedssession, hvor der med sikkerhed hverken kommer til at mangle tips, tricks eller gode grin!

Læs også: Mød Trendforsker Mads Arlien-Søborg til ELLE & Dig 2017

I galleriet kan du se et udvalg af Miilds makeup favoritter, og ikke mindst møde Tine og Tanja, der står bag de smukke økologiske og allergivenlige produkter.

ELLE & Dig 2017: Mød Miild Makeup - Det nye økologiske og allergivenlige makeup-brand

Hvis du vil læse mere om Miild og deres vidunderlige økologiske og allergivenlige produkter kan du besøge deres hjemmeside her – eller læse med på Miild-bloggen thisispure.dk, der byder på gode råd til alle skønhedsprodukter, tutorials og meget mere.

Miild blev lanceret i april 2017 efter at have været i udvikling siden 2014 og bliver i dag forhandlet hos 50 forhandlere. Du findere Miild hos Matas, i udvalgte helsekostbutikker, grønne frisører, livsstilsbutikker, kosmetologer og på Miilds egen webshop.