ELLE & Dig 2017 | Mød ELLE redaktionen og Uffe Buchard og glæd dig til shopping og hel dags forkælelse

Glæd dig til november, hvor det eksklusive ELLE-event ELLE & Dig vender tilbage for tredje år i træk. Her kan du blandt andet møde ELLEs Editor-in-Chief, Cecilie Ingdal, Beauty Director, Anne P., Fashion Director, Josephine Aarkrogh, modeekspert Uffe Buchard og trendforsker Mads Arlien-Søborg. De vil tilsammen sørge for at opdatere dig på de nyeste trends og tendenser, når de deler ud af deres viden og allerbedste tips inden for styling, shopping, skønhed, sundhed og indretning. Traditionen tro afholder vi to events, et i København den 5. november og et i Aarhus den 19. november, og begge dage er forkælelsen sat i centrum, og ELLE-redaktionen står klar til at byde dig velkommen med masser af spiselige lækkerier, eksklusive shopping-muligheder, inspiration og goodiebags.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER - KØBENHAVN 5. NOVEMBER

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER - AARHUS 19. NOVEMBER

Hele ELLE-redaktionen glæder sig altid til at møde læserne, og dagen har særlig stor betydning for ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal: ”ELLE & Dig-søndagene er nogle af årets hyggeligste – og mest givende dage for mit vedkommende. At forene redaktion, samarbejdspartnere og læsere og på den måde ’live’ se vores brand folde sig ud, er en hel unik totaloplevelse for mig som chefredaktør.”

ELLE & Dig er bygget op omkring fire store trendsessions, hvor ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh i samarbejde med Ellos vil guide dig til de mest essentielle garderobe-musthaves, der altid holder, og hvordan du nemt kan sætte et personligt touch på et klassisk outfit med smykker fra det danske smykkeunivers Be-Fashionable.com, der forhandler populære brands som Anni Lu, Delphine Pariente, Line & Jo og mange flere.

Ligeledes vil ELLEs skønne Beauty Director Anne P. dele ud af sine mange års erfaring i den jungle, som skønhedsverdenen er. Anne P. er aldrig bleg for at dele ud personlige tips tilsat masser af humor og gode annekdoter. Anne P. kommer blandt andet til at dele en historie om spanske pHformula, der har gjort en kæmpe forskel for Annes hud, og Anne introducerer også det nye danske makeup-brand, Miild, der helt unikt både er svanemærket, allergivenligt og økologisk.

Desuden vil der være mindre trend-sessioner, hvor Stender guider til tidens lækreste hårlooks, ELLEs faste modemand, Uffe Buchard, vil fortælle om den store blomstertrend, der dominerer modebilledet disse sæsoner, i anledning af at han har skrevet en bog om blomster sammen med interiørstylist og blomsterkunstneren Lief Sigersen. Desuden holder den anerkendte trendforsker Mads Arlien-Søborg et oplæg om tidens hotteste boligtrends i samarbejde med ILVA Trend – og der vil være masser af inspiration at hente.

Med andre ord er der fuld valuta for alle pengene i form af inspirerende oplæg dagen igennem, hvilket naturligvis forsødes med forfriskende frokost og lækker forplejning dagen igennem. Desuden er der afsat god tid til at gå på opdagelse med dankortet forrest i det dedikerede shopping-område, hvor Ellos, Be-Fashionable.com, pHformula, Miild, Stender og ILVA m.fl. vil friste med eksklusive tilbud – og måske give anledning til at du kan få overstået de første julegaver.

… Og selvfølgelig afrundes ELLE & Dig i bedste ELLE-stil med uddeling af lækre konkurrencer med præmier fra både Ellos, Stender, Miild, pHformula, Be-Fashionable.com, Fiat 500, ILVA og Egekilde – og alle gæster går hjem med en lækker goodiebag, fyldt med skønne produkter!

Så tag din mor, veninde, søster, kusine, datter eller kollega under armen, og skynd dig at sikre din plads til efterårets hyggeligste event! ELLE & Dig afholdes i København (5. november) og Aarhus (19. november) - begge dage fra kl. 10.00. Billetprisen er 450 kr. pr. person og er inklusiv trendsessions, frokost, snacks og goodiebag! 

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER - KØBENHAVN 5. NOVEMBER

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER - AARHUS 19. NOVEMBER

Swipe gennem galleriet, hvor du får en kort præsentation til alle de personer og brands, du kan møde til ELLE & Dig 2017 i København og Aarhus.

ELLE & Dig 2017 | Mød ELLE redaktionen og Uffe Buchard og glæd dig til shopping og hel dags forkælelse