ELLE & Dig: Køb 'Elley' designet af ELLE fra Oh! By Kopenhagen Fur

I samarbejde med ELLE & Digs partnere:

Tilbage i foråret var hele ELLE-redaktionen på besøg hos Oh! By Kopenhagen Fur, hvor vi sammen 'klækkede' vores lille fluffy friend 'Elley'. 

Elley blev designet i Oh! By Kopenhagen Furs kreative workshop, hvor vi sammen med teamet hos Oh! By Kopenhagen Fur udvalgte hvilken pels, farve og personlighed den lille 'Elley' skulle have. 

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

Resultatet af 'Elley' er blevet en omsorgsfuld og kærlig ELLEing med et hjerte af guld, som kan være lidt klodset og et par fejl – men don't worry! Det ender altid godt for Elley.

Vi kan derfor stå 100% indefor, at 'Elley' er resultatet af en masse omsorg og kærlighed fra Oh! by Kopenhagen Fur og hele ELLE-redaktionen, og derfor glæder vi os til at vise den frem til vores store læserevent ELLE & Dig i København den 30. oktober og Aarhus den 6. november, hvor du kan købe din helt egen Elley til en særpris.

'Elley' fra Oh! By Kopenhagen Fur har en normalpris på 1000 kroner, men til ELLE & Dig vil den eksklusivt blive solgt til kun 700 kroner.

Læs også: Kom med til ELLE & Dig og få en goodiebag til over 1000 kroner

Vil du opleve Elley helt tæt på eller forære den som en personlig gave til en, du holder af, så køb billet til ELLE & Dig i København den 30. oktober og Aarhus den 6. november 2016.

I galleriet kan du se, hvordan ELLE-redaktionen allerede har taget deres Elley i brug som accessories til tasken.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet.

ELLE & Dig: Køb 'Elley' designet af ELLE fra Oh! By Kopenhagen Fur