ELLE & Dig i København: Se alle billederne fra dagen

ELLE og Dig i København: Se alle billederne fra dagen

Her på ELLE-redaktionen er vi stadig helt høje over weekendens ELLE & Dig-event, som blev afholdt i smukke omgivelser på Hotel Ac Bella Sky.

Med lige omkring 300 af vores dejlige læsere blev dagen fest uden lige, hvor der blev snakket, hygget og shoppet en masse.

Dagen startede med en velkomst fra ELLE chefredaktrice, Cecilie Ingdal, hvorefter Danmarks største stilikon og it-girl Pernille Teisbæk holdt oplæg om skandinavisk stil med udgangspunkt i sin nye bog 'Dressed Scandinavian' - en bog, der naturligvis kunne købes efterfølgende og blive signeret af Pernille Teisbæk selv.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

Derefter var stod dagen på trendsession fra ELLEs Fashion Editor, Josephine Aarkrogh, der guidede til sæsonens fire største tendenser med styles fra Zalando, Profil Optik og Oh! By Kopenhagen Fur, efterfulgt at en snak om lingeri med lingeriekspert Anne Sax. 

Dagens skønhedssession stod ELLEs Fashion & Beauty Director Anne P. for, hvor hun sammen med Beauté Pacific, Purely Professionals og Zarkoperfumes og makeupartist Søren Hedegaard fra MAC guidede til en af sæsonens store trends: de fyldige og farvede læber.

Til sidst var det ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, der sammen med ernæringsekspert Stina Dannerfjord og Urtekrams nye kogebog gav tips til en sund hverdag, herunder hvilke vitamin- og kosttilskud, man skal tage, når vintertiden melder sin ankomst - og her var der selvfølgelig masser af lækre smagsprøver, som ELLEs Health Editor havde kreeret i forvejen.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

... Og mellem alle dagens spændende oplæg var der (selvfølgelig) masser af tid til at shoppe med fordelagtige rabatter hos alt fra makeup og skønhedspleje hos Mac, ghd, Beauté Pacifique, Purely Professional og Zarkoperfumes til mode hos Zalando, Oh! By Kopenhagen Fur, Anne Sax og Profil Optik til lækre bolignyheder fra Ellos bolig og Posy by Interflora, økologiske nyheder fra Urtekram, kosttilskud fra PurePharma og spiritus fra Licor 43, Cointreau samt prøveture i den nye DS4 fra DS Automobiles. 

Var du ikke med til ELLE & Dig i København, og kunne du tænke dig at opleve hele dagen med dine egne øjne - bare i smilets By, Aarhus søndag den 6. november? Så skynd dig ind og køb billet til dig og din veninder HER!

I galleriet har vi samlet nogle af alle billeder fra ELLE & Dig i København. Måske har vi fanget dig? Se med i galleriet nedenfor:

ELLE og Dig i København den 30. oktober 2016

 

Relaterede artikler