Foto: Ceen Wahren
Abonnement

ELLE abonnement

11/11/2021
Få et overblik over aktuelle abonnementstilbud lige her.

Som abonnent på ELLE får du fri adgang til hele vores digitale univers 'Pling Favorit', hvor du kan finde alle tidligere udgaver af ELLE. 

3 nr. af ELLE + Rudolph Care Acai Facial Scrub Mask for 369 kroner - spar 32%

Forkæl dig selv med 3 numre af ELLE og Acai Facial Scrub Mask fra Rudolph Care. Acai Facial Scrub Mask er luksuriøs eksfoliering og fugtgivende ansigtsmaske i et og samme produkt. De fine skrubbekorn fjerner døde hudceller, som både blødgør og giver din hud masser af glød, mens koldpressede olier og sheasmør nærer din hud i dybden.

Læs mere om abonnementet her

3 nr. af ELLE + Tromborg Deluxe Face Cream for 349 kroner - spar 52%

Forkæl dig selv md 3 numre af ELLE og få den populære Deluxe Face Cream fra Tromborg med i købet. Tromborgs Deluxe Face Cream (50 ml) er en kombineret dag- og natcreme, der kan det hele, og som er fyldt med mange fantastiske ingredienser som f.eks. A-vitamin, nøddeolie og collagen fra havet. Cremen giver næring og energi til huden og virker opbyggende på bindevævet og cellestrukturen. Den skaber en langtidsvarende fugtbinding, er antiseptisk og nedsætter overfølsomhedsreaktioner, og så absorberes den øjeblikkeligt og efterlader huden med en silkeblød overflade.

Læs mere om abonnementet her

3 nr. af ELLE + Anni Lu armbånd for 366 kroner - spar 66%

Forkæl dig selv med 3 numre af ELLE og et Dolores armbånd fra Anni Lu. Dolores armbåndet fra Anni Lu er unikt med dets smukke kombination af howlitsten stjernen, ferskvandsperler og detaljer i 18-karat guld. Armbåndets udtryk er let, chik og komplimenterer både et afslappet hverdagslook og et stylet outfit til en night out.

Du kan læse mere om abonnementet her

Du kan også købe 3 nr. af ELLE, 6 nr. af ELLE, 12 nr. af ELLE og spare op til 55%.