Dossier

Dossier er et dansk magasin til mænd, som udkommer seks gange om året. Dossier udkommer i sampak med månedens udgave af dansk ELLE og som abonnementsmagasin.

Oplaget er lidt under 30.000.

I Dossier skriver vi om business- og startup-profiler, men også om sportsmænd og kulturfolk, politikere og forskere, så længe vi kan præsentere en interessant karrierevinkel i mennesket og et interessant menneske i karrierevinklen. Vi dyrker korte og skarptvinklede indslag, så vores medvirkende udelukkende fortæller om noget, de ved eller føler særligt meget om og for.

Dossier skiller sig ud ved at have 10-15 hovedpersoner i ét magasin. Disse mænd er også en del af vores modeserier, for vores 'modeller' er netop ikke modeller, men musikere, kokke, businessmænd osv., der som en del af modeserierne fortæller historier fra deres virkelighed. Det er også i den virkelighed, vi fotograferer dem, og ikke i fotostudier.

Her kan du finde Dossier:

I sampak med dansk ELLE i kiosker og supermarkeder i hele landet.

Abonnement:

Bliv abonnent på Dossier. Få seks numre for 289 kr. eller tre numre for 149 kr. 

 

PS: Et dossier er en mappe, et omslag eller et hæfte, der indeholder de samlede akter om en person eller en sag.

 

Det aktuelle, og tyvende, nummer af Dossier indeholder interview med René Redzepi, Kasper Hjulmand, Tommy Ahlers, Casper Sejersen, Nanna Hjortenberg, Mads Battefeld og mange flere.

 

Redaktionen på Dossier
Events Dossier Danmark
Dossier Forhandlerliste