Dossier

Dossier er et dansk magasin til mænd, som udkommer seks gange om året. Dossier udkommer i sampak med månedens udgave af dansk ELLE.

Oplaget er lidt under 30.000.

I Dossier skriver vi om business- og startup-profiler, men også om sportsmænd og kulturfolk, politikere og forskere, så længe vi kan præsentere en interessant karrierevinkel i mennesket og et interessant menneske i karrierevinklen. Vi dyrker korte og skarptvinklede indslag, så vores medvirkende udelukkende fortæller om noget, de ved eller føler særligt meget om og for.

Dossier skiller sig ud ved at have 15-20 hovedpersoner i ét magasin. Disse mænd er også en del af vores modeserier, for vores 'modeller' er netop ikke modeller, men musikere, kokke, businessmænd osv., der som en del af modeserierne fortæller historier fra deres virkelighed. Det er også i den virkelighed, vi fotograferer dem, og ikke i fotostudier.

Her kan du finde Dossier:

I sampak med dansk ELLE i kiosker og supermarkeder i hele landet.

Dossier kan også samles op i følgende butikker:

Mercedes-Benz Danmark i omkring 20 forhandlere i hele landet. Find din lokale forhandler her.

&traditon showroom og café, Kronprinsessegade 4

BOSS-butikker, herunder på Østergade 15, Københavns Lufthavn, BOSS i Illum og BOSS i Magasin du Nord.

Harresø, Helligkorsgade 15, Kolding

 

PS: Et dossier er en mappe, et omslag eller et hæfte, der indeholder de samlede akter om en person eller en sag.

Det aktuelle, og ellevte, nummer af Dossier indeholder interview med Claes Bang, George Clooney, Caspar Eric, Nicolai Nørregaard, Jeppe Hein, Michael Anastassiades, Henrik Zillmer, Jacob Wildschiødtz, Kristian Brask Thomsen og mange flere.

Redaktionen på Dossier
Events Dossier Danmark
Dossier Forhandlerliste