Tina Seidenfaden Busck: Sådan bor jeg

Foto: Pia Winther

Interiørbutiksejer Tina Seidenfaden Busck bor i en fantastisk lys, stor og farverig lejlighed på Christianshavn. Her er der plads til alle, for det er nemlig vigtigt for Tina, at hendes hjem rummer masser af ting og historie, så man bliver inspireret, selv når man er hjemme:

”Jeg kan god lide at komme ind i et hjem med integritet, hvor man kan mærke dem, som bor der – hvor bogreolen, køkkengrejet, kunsten og møblerne afspejler deres smag og interesser. For mig er det vigtigt, at der er plads til liv – ikke bare børn og gæster, men også at man føler sig hjemme alene med sine ting.”

Se også: Cecilie Elisabeth Rudolph: Sådan bor jeg

Hun står bag designbutikken The Apartment, der ligger i en lejlighed i samme opgang som hendes egen, skabt ud fra et interiørkoncept med håndplukket design og kunst, ligesom teamet er til rådighed for indretningskonsultationer, hvis man har brug for yderligere inspiration.

Læs også: 3 boligtendenser, du skal holde øje med i 2017 

Her finder man fremtrædende samtidsdesignere kombineret med unikke vintagemøbler. I og med at The Apartment er indrettet som en lejlighed, gør det hjemlige udtryk det lettere at overføre koncepterne og indtænke kunst såvel som møbler i ens eget hjem. For som Tina siger, så er det vigtigt, at ens hjem har sjæl: ”Og så er det sjovt og inspirerende, når hjemmet er modigt og tør trodse tendenser.”

Se med i galleriet og lad dig betage af Tina Seidenfaden Buscks smukke og farverige hjem.

Tina Seidenfaden Busck: Et hjem med farver

Relaterede artikler