Stephanie Tvermoes: Sådan bor jeg

Foto: Pia Winther

Tekst: Marie Frederikke Munch Thorgaard // Foto: Pia Winther // Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Stephanie Tvermoes, 30 år og senior-PR-rådgiver hos det svenskejede Patriksson Communication. Hun bor i en lejlighed på Vesterbro i København sammen med sin kæreste og hunden trille. 

Stephanie Tvermoes har en forkærlighed for svenske designere, og som senior-PR-rådgiver for Patriksson Communication, der netop arbejder med især svenske mærker, er det ikke så mærkeligt, at de er overrepræsenteret i hendes garderobe.

Generelt kan Stephanie godt lide, at skandinavisk design er minimalistisk og ikke nødvendigvis ultratrendy, men at det til gengæld kan holde i lang tid. Hendes favoritmærker er Filippa K og Rodebjer, men i modsætning til den enkle hverdagsgarderobe kan hun godt lide blonder, glimmer og høje stiletter, når hun skal ud.

Generelt beskriver hun sin stil med ordet ’spontan’ – og det gælder både for hendes garderobe og hjem. Hun er med egne ord ”organiseret rodet” og har især lagt vægt på, at hendes hjem ikke er for pænt, men at det er fyldt med en blanding af nyt og gammelt, ting købt på rejser og arvestykker. Alt i alt et miks af noget, der ikke er så planlagt – lige på nær de blomsterbuketter, hun fast køber hver torsdag.

”Jeg kan godt lide, at de skandinaviske brands repræsenterer noget, der ikke nødvendigvis er en trend og derfor kan holde i længere tid,” siger Stephanie Tvermoes. 

Læs også: Video: Kom med behind the scenes hjemme hos Stephanie Tvermoes

Psst... Tag et kig behind the scenes i videoen fra ELLEs besøg hos Stephanie Tvermoes lige her! 

Stephanie Tvermoes: Sådan bor jeg, blev trykt i  ELLEs februar-nummer. 

Gå på opdagelse i Stephanie Tvermoes' hjem i galleriet nedenfor!

Klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Stephanie Tvermoes: Sådan bor jeg

Relaterede artikler