Sonja Wolffbrandt Christensen: Sådan bor jeg

Foto: Pia Winther, styling: Stine Tidselbæk Jacobsen

Tekst: Rebecca Laudrup

Sonja Wolffbrandt Christensen bor i en lille hyggelig lejlighed på fjerde sal. Hun er designer og grundlægger af det smukke lingeri og badetøj Viola Sky.

Lejligheden er feminin, men alligevel enkel. Sonja elsker ting, men er også klar over, at hvis man vil have noget til at træde frem, kan det ikke nytte noget at have alt for meget, derfor må man give plads, for det er vigtigt, at der også er steder, hvor øjet kan hvile. Hun har haft Viola Sky siden 2004, men tog en pause i et par år og lukkede sin butik, mens finanskrisen kradsede. I 2011 tog hun fat igen, denne gang online, og det blev til en succes. Derfor kunne drømmen om en ny butik også blive til virkelighed i 2016 – bare fem minutter fra, hvor hun bor.

Se også: Viola Sky pop-up shop

Sonjas hjem er blevet hendes helle, og når hun arbejder hjemme, slapper hun af. 
”Jeg elsker mit ’workspace’, der kan jeg sidde og fordybe mig fuldstændig – hele verden forsvinder omkring mig, for her sidder jeg og udvikler modeller, leger med farver og kigger på materialer. Når jeg sidder der, er jeg nok allermest fredfuld. Dét at man fuldstændig kan forglemme sig og bare være i en proces. Det elsker jeg.”

Se også: Cecilie Elisabeth Rudolph: Sådan bor jeg

Sonjas indretning og Viola Sky-universet ligger tæt op ad hinanden; det er et univers med feminine og finurlige dimser, lyse farver og lidt fransk forår, som hurtigt får dig til at glemme, hvor du befinder dig. 

Se med i galleriet og fordyb dig i Sonajs feminine og yderst smukke univers. 

Sonja Wolffbrandt Christensen: Sådan bor jeg

Relaterede artikler