Søstrene bag Edition Poshette: Sådan ser vores univers ud

Tekst af: Rebecca Laudrup. Artiklen blev første gang bragt i ELLEs augustnummer 2017.

Søstrene Simone Bendix og Helene Schjerbeck blev i februar måned introduceret til lejrskolen Høve Strand i Odsherred. Et sted, som primært er til børn, der går på behandlingsskoler, så de kan slappe af en stund. Men stedet var slidt, og da hverken Helene eller Simone selv var særlig store fans af lejrskoler som børn, besluttede de sig for at omdøbe det og kalde det et sommerhus med plads til leg, fantasi og oplevelser for livet.

”Én af grundene til at tage dette projekt til os var for at se, hvad omgivelserne kunne gøre ved os som mennesker. Fokusset var nemlig, at det skulle være et sted, hvor der var hyggeligt, og give en lyst til at komme med sin familie og venner og skabe nogle minder sammen,”  forklarer de to søstre. 

Se også: Søstrene Cruz designer for Agent Provocateur 

Efter mange måneders hårdt arbejde har de to tvillinger fået vendt op og ned på stedet og givet det fornemmelsen af sommerhus. Det meste interiør er genbrug og bæredygtigt, og hvert rum har fået sit eget tema, såsom tegneserier, fugle, skyer, portrætter og landkort.

Der er blevet malet, klippe-klistret og syet i lange baner. Simone har syet nye betræk til sofaerne ud af slidte cowboybukser, og gardinerne er syet sammen af hvide bomuldsskjorter. Helene har malet i alle værelserne, lige fra ballonpigen til skyer i loftet, som man kan kigge på, inden man falder i søvn. Og så har deres far malet fugle på hver en stol i spisesalen, som passer til bogstavet på sædet.

Høve Hus får en til at drømme, og heldigvis er alle velkomne, da stedet også kan lejes til alt lige fra bryllupper til sommerfester og sjove familiearrangementer.

Psst... Klik dig gennem galleriet og få et smugkig på den nyindrettede, fine lejrskole 

Søstrene bag Edition Poshette: Sådan indretter vi


 

Relaterede artikler