På besøg hos... Tanja Vibe

Som partner i designbureauet All the Way to Paris har Tanja Vibe et stilbevidst syn på indretning. I hendes lejlighed i hjertet af København er der højt til loftet. Også i overført betydning. ELLE har besøgt den feterede designer, der har indrettet med ikoniske designmøbler og masser af personlige fund.

Tekst og styling: Mille Collin Flaherty & redaktionen. Foto Line Thit Klein

Tanja Vibe er typen, der ikke lader sig begrænse. Hverken i sit arbejde eller når hun indretter sit hjem. Hun er den ene af to partnere i det grafiske designbureau All the Way to Paris, eller blot AT WTP, som hun startede sammen med Petra Olsson Gendt i 2004, og som løser opgaver for kunder som Georg Jensen, Muuto, Malmö Kunsthal, Stilleben, Adax og Hay.

Tanja bor sammen sin mand og deres 3 drenge i en kæmpe lejlighed blot et stenkast fra Tivoli. Det er en af de helt store, gamle københavnske herskabslejligheder med plankegulve, stuk og flere meter til loftet. Stilen er enkel og tidløs, og hun indrømmer gerne, at hun tit rykker rundt, og der kommer også jævnligt nye ting og møbler til, mens andre bliver rykket i baggrunden eller ryger helt ud. Visse møbler og objekter er dog mere eller mindre hellige. Hun er rigtig glad for sine Mogens Koch-stole, der kommer fra hendes barndomshjem, og for hendes mand Ulrik Wecks værk Vertical Horizon

Se billeder og beskrivelser af Tanjas hjem i galleriet nedenfor

På besøg hos... Tanja Vibe

Relaterede artikler