På besøg hos... Stylist Pernille Teisbæk

Kom med indenfor hos stylist Pernille Teisbæk i hendes lejlighed i indre København, hvor en casual stil og klassiske items sætter en hyggelig stemning.

Tekst: Maria Frederikke Munch // Foto: Gyrithe Lemche // Styling: Louise Lyngbo

Pernille Teisbæk, 30 år, har i snart 10 år arbejdet med mode både foran og bag kameraet som henholdsvis model og stylist. Derudover står hun bag bloggen Lookdepernille.com og er modeekspert på Go'morgen Danmark.

Læs også: Pernille Teisbæk: "Han var ikke i tvivl, og det var jeg heller ikke"

Mens Pernille Teisbæks stil rent tøjmæssigt er minimalistisk, stram og fashion-forward, er hendes hjem mere afslappet og hyggeligt. Det er dog tydeligt at se, at hun lever af at skabe æstetisk sammenhæng, for hendes lejlighed er stylet - men ikke på en forceret måde.

Se også: Fine efterårsnyheder fra Kähler Design

Selv bruger hun ordene 'ting med ting på' om indretningen, der er en blanding af klassikere, nye trends og opfindsomme løsninger - såsom en gammel gymnastikmåtte, der bliver brugt som sofa, og væggen med fine tasker, der næsten ligner et kunstværk. Det afslører sig hurtigt, at Pernille arbejder med mode; hun har nemlig både accessories og sko stående fremme rundt omkring i lejligheden, så de ikke ligger og bliver glemt inde i skabet.

Se billeder af Pernille Teisbæks skønne lejlighed i galleriet nedenfor, hvor der også er små tekstbeskrivelser af de forskellige ting i hendes hjem.

... Psst! Hvis du sidder med computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du med mobilen, 'swiper' du bare.

ELLE besøger Pernille Teisbæk

Relaterede artikler