På besøg hos… Fotograf Petra Kleis

Foto: Asger Mortensen

Tekst: Maria Frederikke Munch // Foto: Asger Mortensen // Styling: Louise Lyngbo

Som fotograf er Petra Kleis vant til at skulle have øje for - og styr på - detaljerne, og det bærer hendes hjem i høj grad præg af. Den lyse lejlighed, der ligger i en tidligere chokoladefabrik i København, og som hun deler med sin kæreste og deres hund Ivan, er primært opdelt i store rum og indrettet med få møbler og nøje udvalgte, skæve detaljer, som Petra finder brugt på nettet og ofte customizer - på den måde bliver de hendes helt egne.

Se også: De fine efterårsnyheder fra Kähler

Selvom Petra Kleis lever og ånder for fotografier og dét at tage billeder, er det kun få af hendes egne billeder, der hænger i lejligheden. Ét af de fotografier, der alligevel har fundet plads i den hyggelige lejlighed, er et billede af en hvid hest, som hun har taget i forbindelse med en fotoserie om kæledyr. Af andre billeder, der præger Petras hjem, er et billede af Jørgen Leth, der er taget af Søren Rønholt. For at give billedet et personligt touch har Petra sat et lyserødt post-it-hjerte på brystet af Jørgen Leth.

Læs også: ELLE på besøg hos DJ og model Ida Dauggard

Se alle billederne af Petra Kleis' super cool hjem i galleriet nedenfor, hvor du også kan læse en lille tekst om hendes hjem og historien bag. Hvis du sidder på computeren, bruger du pilene, og er du på din smartphone, 'swiper' du bare.

Hjemme hos Petra Kleis

Relaterede artikler