På besøg hos... Barbara Hvidt fra Soft Gallery

 

Kom med på besøg hos medejeren af Soft Gallery, Barbara Hvidt

"Tanken var at gøre huset så simpelt, så rent og så hvidt som muligt. Hvide, rene overflader, vi siden har kunnet sætte vores personlige præg på," siger Barbara Hvidt og forklarer, at der på den måde er en vis lighed mellem udtrykket i hendes hjem og konceptet i Soft Gallery, som hun driver med sin partner Tine Holt Møller.

Se også: Nyt ELLE Decoration ude nu!

"Det er idéen om det hvide lærred, hvor det i tøjets tilfælde er print og broderier, der får lov at larme. Herhjemme er det fotokunsten, møblerne, planterne, de små, skæve genstande og farverige puder og tæpper."

Se også: Interiør-shopping - Stole med kig til ryggen

Barbara har også en holdning til, at tingene ikke må blive for smarte og moderne, men helst skal være klassiske og tidløse. For Barbara er et hjem et, hvor man kan slappe af og føle sig tryg. Men det er også et sted, hvor man kan blive inspireret.

Se også: Burberry løfter sløret for deres AW14 kampagne

"Jeg kan godt lide, at jeg kan få øje på en eller anden lille ting, jeg havde glemt eller overset, og som pludselig inspirerer mig," siger hun. "Og så er det vigtigt, at man ikke er bange for at bruge vores hjem. Man skal turde sidde i vores møbler. Tingene må aldrig blive så fine, at vi ikke kan bruge dem."

Se flere stilige hjem HER

Relaterede artikler