As Øland: Sådan bor jeg

Foto: Pia Winther Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Trykt i ELLE Januar, nr. 111 // Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard // Foto: Pia Winther // Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

At kreativ chef As Øland går højt op i godt håndværk, stoflighed og materialer er medfødt, siger hun, men det er ikke det eneste, hun har med sig hjemmefra. Også udtrykket ”grimflot” stammer fra hendes familie og dækker fint den røde tråd i As’ univers. For nok sætter hun pris på smukke ting, men de skal helst have et tvist – det skal ikke være for pænt. Derfor synes As også, at rod er flot, ligesom hun elsker forfald – det kan være en Chanel-taske, der har fået den helt rigtige patina og det helt rigtige slid.

Læs også: Guldsmed Rebekka Notkin: Sådan bor jeg

Og så går hun højt op i, at hendes ting har en historie og en sjæl, derfor finder hun flere af sine ting på f.eks. eBay, Den Blå Avis eller svenske auktionssider. Og når hun køber noget til sig selv, vurderer hun, om det er noget, hun vil have i lang tid; at det så er en bæredygtig tankegang er blot et plus. Selvfølgelig vil hun ikke ”gå rundt og ligne et museum”, som hun selv udtrykker det, så det sker også, at hun falder for tidens trends, og i så fald er det oftest fra farveglade danske designere som Ganni, Kokoon og Baum und Pferdgarten.

Klik dig igennem galleriet for at få et smugkig ind i As' fine hjem...

As Øland - sådan bor jeg

Relaterede artikler