Malene Petrea Skov: Sådan bor jeg

Foto: Pia Winther Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Trykt i ELLE Oktober, nr. 108 // Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard // Foto: Pia Winther // Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Man skal ikke opholde sig mange sekunder i Malene Petrea Skovs lejlighed for at spotte hendes forkærlighed for blomster, farver og organiske print, for det er allestedsnærværende - både i hendes indretning og garderobe. 

Og sådan er det hele året rundt for Malene, der nærmest ikke ejer noget i sort, og som er meget inspirerer af steminingen fra Palm Springs i 1950´erne - glamouren, de arkitektoniske perler og den modernistiske indretning tilsat kaktusser og palmer.

Læs også: Cecilie Thorsmark: Sådan bor jeg

Ligeledes ser man også hurtigt på hendes indretning, at hun arbejder for designvirksomheden Gubi (som PR-manager), for hendes samling af møbler og objekter derfra er støt stigende. Som f.eks. 'Beetle'-spisebordsstolene, som hun kiggede på i et år, før hun besluttede sig for at investere i dem, og hvor hun valgte alle detaljerne selv. Og det er ikke uden grun at betrækket er med blågrønt, organisk prin, for Malene gør en dyd ud af at omgive sig med farver, som er smukke og opløftende - hellere det, end at det er praktisk.

Af samme grund har hun heller ikke en stor flyder-sofa, men en lille daybed og ikke noget tv, for hun har endnu ikke kunne finde et, der var pænt nok, og så vil hun heller undvære det frem for at nøjes. 

Psst... klik dig igennem galleriet herunder og få et kig ind i Malenes velindrettede hjem

Malene Petrea Skov: Sådan bor jeg

 

Relaterede artikler