Mai-Britt Seaton: Sådan bor jeg

Mai-Britt Seaton: Sådan bor jeg

Tekst: Rebecca Laudrup og Amalie Gram Andersen

Mai-britt og hendes mand, Morten, valgte for et par år siden at flytte fra deres skovløberbolig i Tokkekøb Hegn ind til en lille, fin stuelejlighed i København, som førhen var en købmand. Deres nuværende lejlighed er på 25 kvm., 78, kvm. når man tæller kælderen med, som bliver brugt til at opbevare sæsonernes garderobe og det, der ikke er plads til. De skilte sig dog af med alt det, de ikke længere havde brug for i hverdagen, og tog derefter ’simple living’ til sig.

Se også: Lotte Mørch: Sådan bor jeg

”Det har været en sundere livsstil for os, for vi har meget mere fokus på de rigtige ting – de ting, vi har taget med til vores nye lejlighed, er dem, vi elsker allermest. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan tage nyt ind, men det skal bare have en funktion. Jeg vil sige, at shoppegenet slapper af på en helt anden måde, for jeg nyder meget mere at gå rundt og kigge på de smukke ting, og jeg hiver stadig penge pungen op af lommen – nu er jeg bare ikke i tvivl om, hvornår jeg skal, og hvornår jeg skal lade være, for tingene giver mere mening for mig nu.”

Se også: På besøg hos... Trine Skjødt

For Mai-Britt er en sund livsstil nemlig også det at kunne nyde alt fra mad til de produkter, der bliver brugt i hjemmet. ”Nu er vi kun to, da børnene er flyttet hjemmefra, så vi har den luksus, at vi kan købe mad hos f.eks. fiskemanden. Vi spiser mindre, men det rigtige. Den tilgang har vi også til f.eks. hår- og makeupprodukter; der bliver altid kigget på, hvilke kemikalier der er i. Jeg kan nemlig godt lide naturligheden i tingene.”

Men det er ikke kun i privatlivet, at parret valgte at gå nye veje. I 2010 fandt de på at kombinere Martins baggrund fra optikerbranchen med Mai-Britts designererfaring, så de i dag skaber briller – selvfølgelig med det lille twist, at det hele er bæredygtigt.

 

Psst... klik dig gennem galleriet og få et smugkig af Mai-Britt Seatons 25 kvm. hjem.

Mai-Britt Seaton: Sådan bor jeg

Relaterede artikler