Lotte Mørch: Sådan bor jeg

Foto: Pia Winter

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard

I 20 år har Lotte Mørch drevet modeagenturet Mørch Fashion, som hun åbnede efter at have boet en årrække i Frankrig. Også derfor har den røde tråd i agenturets mærker fra starten været fransk og tæller bl.a. Sonia Rykiel, Repetto, Vanessa Bruno og Gerard Darel.

I dag har Lotte stadig et dansk-fransk liv, for ikke nok med at hun qua sit job er i Paris en gang om måneden, hun er også fransk gift, og det betyder, at hendes liv derhjemme leves efter sydlandske standarder med alt, hvad det indebærer af French cuisine, spontanitet, åbne døre og champagnefester – for Lottes mand arbejder i vinbranchen.

Læs også: Evighedsturisten: Carin Olsson

Også hendes tøjstil er et miks af det enkle skandinaviske og det feminine franske, f.eks. i form af silkeskjorter til jeans eller skindbukser. Hendes favoritdesigner er da også den halvt franske, halvt danske designer Vanessa Bruno, for Lotte synes, hendes ting er nemme at bruge, og hun føler sig altid velklædt i hendes design.   

I galleriet kan du læse meget mere om den feminine og smukke Lotte Mørch og komme med ind i hendes hjem, hvor du blandt andet kan se hendes yndlingsdufte, og hvilket kunstværk Lotte for nylig har investeret i... 

Klik eller 'swipe' dig igennem billederne...

Lotte Mørch: Sådan bor jeg!

Relaterede artikler