Line Dahy Ernst: Sådan bor jeg

Foto: Pia Winther. Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Trykt i ELLE November, nr. 109 // Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard // Foto: Pia Winther // Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Hvad end du ser i hendes hjem eller hører hende fortælle, er det tydeligt, at Line Dahy Ernst er en ultra-detaljeorienteret æstetiker.

Som selvstændig kreativ konsulent er det netop også det at have øje for det helt rigtige, hun lever af, bl.a. qua sin webshop, hvis filosofi er, at god kvalitet skal være tilgængelig for alle. Det er også den høje kvalitet, der er i fokus, når Line vælger ting til sig selv, sin datter, Augusta, og familiens hjem. Hun har ikke et klædeskab, der bugner, og sin tøjstil beskriver hun selv med ordene klassisk og underspillet.

Læs også: Luise Vindahl: kom indenfor i mit køkken

Havde hun råd, ville hun selv kun gå i Margaret Howell, mens Augusta hvert halve år får fem-seks stykker tøj fra Caramel hos butikken Limonade, fordi både farver, kvalitet og pasform er fin, som Line siger. Helt lige så sikker er Line også, når snakken falder på indretning. Her ville hun f.eks. aldrig male væggene i farver, heller ikke selv om det er en af tidens interiørtrends, for hun ved, hun hurtigt ville blive træt af det. Derudover er fællesnævneren for alt i Lines hjem, at det skal kunne bruges: Det er holdbart, klassisk design i afdæmpede farver, og alt ned til allermindste detalje er der tanker bag.

Kom med indenfor hos Line i galleriet herunder...

Line Dahy Ernst

Relaterede artikler