Mit univers Kom indenfor hos stylist og influencer Trine Kjær

Foto: Pia Winther

Featuren har været bragt i ELLE, september 2018.

Da ELLE sidst besøgte iværksætter og stylist Trine Kjær (i september 2015, red.), boede hun og kæresten i en lejlighed på Nørrebro, men siden da er datteren Roberta kommet til, og parret er flyttet til Frederiksberg. Der var for meget liv og larm på Nørrebro, så da lejligheden på den vej på Frederiksberg, de længe havde drømt om at bo på, dukkede op, slog de til.

Huset, som lejligheden ligger i, blev oprindeligt bygget af en italiensk fyrværker, og Trine og hendes kæreste faldt for alle de fine detaljer såsom høje, runde vinduer og terrazzogulve. For Trine har en forkærlighed for netop Italien, hvor hun er kommet to gange om året gennem hele sin barndom, og hvor hun i dag rejser til hver sommer.

Læs ogsåKom indenfor hos Helene Blanche fra Tapet-Cafe

Det er ikke kun Italiens madkultur, Trine lader sig inspirere af i sit dagligliv – også det dekadente og farverige er flyttet ind i hendes hjem og garderobe. ”More is more,” som hun siger – hun bliver glad af at omgive sig med og klæde sig i farver. Så mens de fleste andre afværger tøjkriser ved at iklæde sig sort, tyr Trine altid til farver, for som hun siger, så skal hun blot tage to stykker farvet tøj på, før det ser ud af noget. 

Også hendes accessories er iøjefaldende og dekadente – Trine har tasker i alle regnbuens farver og har en imponerende samling af statetmentøreringe – mens hjemmets tilbehør bl.a. tæller store keramik- og glasvaser samt masser af puder i, ja, mange farver.

Gå på opdagelse i Trine Kjærs univers i galleriet.

Mit univers - Trine Kjær

Relaterede artikler